Acasa Stiinta-ITIT HTC Wildfire integreaza retelele sociale

HTC Wildfire integreaza retelele sociale

scris de Ziua Veche
3 afisari

HTC Wildfire este cel mai nou telefon Android bazat pe HTC Sense anuntat pentru Romania si care integreaza cele mai populare retele sociale.

Aplicatia HTC Friend Stream centralizeaza continutul publicat pe retele sociale precum Facebook, Twitter si Flickr intr-un singur flux de actualizari. In plus, fiecare contact vizualizat in agenda telefonului HTC Wildfire include un istoric al comunicarilor recente, intre care detalii despre ultima convorbire, mesaje text si email-uri recente, dar si actualizari din retelele sociale. In momentul apelarii, HTC Caller ID afiseaza fotografia acestuia din profilul Facebook si ultima sa actualizare, dar iti aminteste si daca se apropie ziua de nastere a respectivului contact.

HTC Wildfire iti permite sa recomanzi o aplicatie prin email, SMS sau prin retelele sociale.

Noul smartphone este excelent pentru Flickr si, in general, pentru navigarea online, datorita ecranului tactil capacitiv de 3,2 inci. Telefonul are o camera foto de 5 megapixeli cu auto focus si flash LED si integreaza o mufa audio de 3,5 inci si slot pentru card microSD.

In Romania HTC Wildfire va fi disponibil incepand din luna iulie, in toate cele patru culori (negru, rosu, maro si alb), la un pret aproximativ de 180 euro.

Mai multe amanunte pe www.Playtech.ro

0 comentariu

Amza 05-10-2010 - 16:31

Opozitia este in stare sa debiteze orice ineptie numai de dragul scandalului. Rusine!

Mihai 05-10-2010 - 17:35

Cred ca dna Udrea s-a ocupat de reconstructie daca nu ma insel.

Andreea 05-10-2010 - 17:37

Dna Udrea cred ca a facut o treaba foarte buna.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult