Acasa Stiinta-ITIT Intel face greşeli – probleme hardware cu P67

Intel face greşeli – probleme hardware cu P67

scris de Doru Dragomir
2 afisari

 Intel a lansat un comunicat de presă în care anunţa un defect fizic în arhitectură chipsetului integrat în plăcile de bază cu P67. Afirmaţia este în general folosită pentru a descrie problemă, însă multe dintre chipseturile Cougar Point păr a avea chiar o problemă fizică la porturile SATA.


Intel-P67

Intel-P67

Aparent, produsele afectate pot suferi în timp scăderi semnificative de performanţă în ceea ce priveşte transferul de date de pe unităţi optice sau hard disk-uri conectate pe SATA. Chiar dacă problemă este întâlnită la cele mai recente chipseturi lansate de Intel, care funcţionează în tandem cu procesoarele din familia Sandy Bridge, Intel susţine că a început deja producţia unui nou chipset care trebuie să ajungă cât mai repede în plăcile de bază ale utilizatorilor finali. Compania a dat asigurări că noua serie de procesoare Intel Core nu prezintă nici un fel problemă.

 Oricum, noile chipseturi vor ajunge la consumatori către sfârşitul lunii februarie, iar problemă va fi complet rezolvată până la sfârşitul lui aprilie. Pentru a va face o părere în legătură cu amplitudinea acestei probleme, care a început cu chipseturile vândute după 9 ianuarie, Intel aproximează un impact de aproximativ 300 milioane de dolari asupra profitului din următoarea perioadă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult