Acasa Stiinta-ITIT iPad 2: mai e puţin până în… Martie 2

iPad 2: mai e puţin până în… Martie 2

scris de Doru Dragomir
2 afisari

 Chiar dacă au existat sute şi mii de zvonuri în legătură cu primul şi al doilea iPad, nimic nu e mai atractiv decât anunturile oficiale ale celor de la Apple. Este oficial, Apple va ţine un nou eveniment pe data de 2 martie. Iar dacă sunteţi în dilemă în legătură cu subiectul acestuia răspunsul îl veţi găsi în poza alăturată. 

iPad 2

iPad 2

 Invitaţia la eveniment este de fapt un iPad, acoperit aproape integral, cu excepţia unui colţ, cu o icoană supradimensionată a aplicaţiei Calendar de pe iOS, care afişează “March 2nd”. Nota de subsol este “Come see what 2011 will be the year of” (Vino să vezi al cui va fi anul 2011). 

 În tradiţia Apple, dacă la acest eveniment va fi anunţat noul iPad, acesta va ajunge cel mai probabil la utilizatori cu aproximativ o lună şi jumătate mai târziu. Aşteptăm cu entuziasm să vedem dacă în abundenţa de tablete cu procesoare dual core şi camera cu din ce în ce mai mulţi megapixeli va reuşi noul iPad.


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult