Acasa Stiinta-ITIT iPad 3 lansat în România – Vezi cât costă

iPad 3 lansat în România – Vezi cât costă

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Noul iPad va putea fi achiziţionat în magazinele româneşti cu preţuri pornind de la 2199 lei

Preţurile oficiale vor fi de 2199, 2669 şi 3129 de lei pentru versiunile iPad cu WiFi de 16 GB, 32 GB şi respectiv 64 GB. Potrivit informaţiilor apărute pe playtech.ro, pentru iPad-uri cu aceleaşi capacitaţi de stocare, dar cu conectivitate şi prin 4G, nu doar prin WiFi, preţurile ajung la 2749, 3219 şi respectiv 3669 de lei. O veste bună a lansarii iPad 3 este ieftinerea modelului iPad 2 a cărui preţuri variază acum între 1825 si 3197 lei în funcţie de model.

Începând de vineri, noua tabletă poate fi achiziţionată oficial şi în România, inclusiv de la reselleri autorizaţi Apple, precum noumax.ro, emag.ro şi istyle.ro. Preţurile sunt identice la cei trei distribuitori oficiali şi probabil se vor păstra la acelaşi nivel şi în cazul altor firme ce vor primi autorizaţia din partea Apple. Faptul că iPad 3 s-a lansat în România în cel de-al doilea val de lansări, a pus capăt speculei de pe okazii.ro şi a altor comercianţi online care au interprins eforturi de a aduce noul iPad în magazinele româneşti inainte de lansarea oficială.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult