Acasa Stiinta-ITIT iPad al 2-lea în preview

iPad al 2-lea în preview

scris de Adrian Pătruscă
3 afisari

După încă un set de zvonuri care au continuat să se dezvolte în ultimele luni, Apple a lansat noua versiune a popularei sale tablete: iPad al 2-lea. Să vedem cum se prezintă, la prima vedere.

S-a lansat a doua generație iPadCompania din Cupertino a lansat un dispozitiv mai subţire, cu un procesor mai rapid, capabil să filmeze HD, dar mai ales capabil să transmită HD către un alt dispozitiv.

Începem cu design-ul, pentru că aici e ceva “de speriat”: Noua versiune de iPad este cu exact o treime mai subţire decât anteriorul model. De la 13,4 mm, a ajuns să aibă acum 8,8 mm în cel mai gros punct. Din primele imagini, aparent este doar ecranul într-o carcasă mult mai subţire, care însă ajută la manevrabilitate mult îmbunătăţită.

A doua generație iPadDin greutate, lipsesc până la 100 de grame în funcţie de modelul ales. Tot la capitolul design intră două mult râvnite camere. S-a optat pentru includerea unei camere frontale VGA şi a uneia posterioare capabile de filmare HD, aşa că nu veţi mai putea niciodată să evitaţi comunicarea cu protocolul FaceTime. Instinctul îmi spune că cele două camere sunt identice cu cele incluse în cel mai nou ipod Touch, însă urmează să ni se confirme sau infirme acest detaliu.

Dacă tot s-a amânat la infinit iphone-ul 4 de culoare albă, Apple a hotărât să răspundă clienţilor nemulţumiţi cu un nou iPad care poate fi achiziţionat şi pe alb şi care, atenţie, va fi lansat în aceeaşi zi cu variantă pe negru. Posibilităţile de conectare la internet includ WiFi, EDGE plus quadband HSPA sau CDMA / EV-DO Rev.

Dacă în ceea ce priveşte specificaţiile ecranului, nu s-au făcut schimbări, este folosit acelaşi panou LED cu tehnologie IPS. O constantă este şi spaţiul de stocare, cu 16, 32 şi 64 GB.

Detalii pe Playtech.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult