Acasa Stiinta-ITIT iPhone 4: un VIP (Very Important Phone)?

iPhone 4: un VIP (Very Important Phone)?

scris de Ziua Veche
1 afisari

După ce o bună perioadă am citit, auzit sau văzut diverse articole, ştiri, review-uri, zvonuri şi alte exerciţii de marketing mai mult sau mai puţin reuşite, a venit timpul pentru o confruntare face to face.

Ei bine, design-ul şi calitatea materialelor şi a asamblării reprezintă un capitol la care cei de la Apple nu au dezamăgit niciodată. Oricine a interacţionat măcar vizual cu vreun produs al companiei a putut observa calitatea ireproşabilă a materialelor folosite şi atenţia pentru detalii, ambele contopite într-un design specific. Atât ambalajul, cât şi device-ul în sine se remarcă prin simplitate, totul este fixat cu şuruburi aproape invizibile care nu permit nici cea mai mică mişcare nici măcar a capacului bateriei. Carcasa este formată, în mare parte, din sticlă, ceea ce îi conferă un aer de eleganţă şi sobrietate. Dacă în trecut orice iPhone stătea cuminţel şi confortabil în mâna oricui, iPhone 4 are un caracter ceva mai zvăpăiat. Este adevărat că formele sale îl fac să treacă neobservat şi în cel mai mic şi strâmt buzunar, dar îl ajută şi să alunece foarte uşor. Butoanele sunt foarte putine, spre deloc. În afară de controlul sunetului şi funcţiei de blocare, orice altceva se face prin “gâdilarea” display-ului.

Poate cel mai enervant şi cam singurul dezavantaj din punct de vedere al fabricaţiei ar fi suportul pentru microsim, a cărui implementare nu prea am înţeles-o niciodată…

Măsurând 115,2 x 58,6 x 9,3 mm şi având o greutate de 137 de grame, noua jucărie Apple este extrem de compactă, dar destul de grea spre deosebire de concurenţă.

Dacă eşti sau ai fost posesor de iPhone fie el simplu, 3G sau 3GS trebuie să ştii că iPhone 4 este peste oricare dintre ele. Aduce destul de multe lucruri în plus, atât tehnic, cât şi la nivelul sistemului de operare. Dacă până acum nu te-a deranjat o bună parte din minusurile acestui tip de telefon, înseamnă că că vei fi mulţumit şi în continuare, pentru că Apple tratează unele funcţii ca şi cum ar exista pe lumea asta doar pentru a fi ignorate de ei. Aici intră Flash-ul, transferul prin Bluetooth, mass storage-ul, radioul, setările ceva mai complexe ale camerelor foto/video, mega ultra extra dependenţa de iTunes şi altele. Cu alte cuvinte, daca esti “mărului american”, te sfătuiesc să faci un upgrade pentru că sigur nu vei fi dezamăgit. Daca esti înnebunit după gadgeturi şi ai vrea să îţi schimbi telefonul dar încă nu eşti foarte hotărât, informează-te înainte de a cumpăra noul iPhone.

Detalii pe Playtech.ro

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult