Acasa Stiinta-ITIT iPhone 5 se mută de la vară la toamnă?

iPhone 5 se mută de la vară la toamnă?

scris de Doru Dragomir
2 afisari

 În aceste zile, Apple a anunţat data următorului eveniment World Wide Developers Conference (WWDC): 6 iunie. În cazul în care nu aţi observat, obiceiul Apple din ultimii patru ani a fost să anunţe un nou iphone la acest eveniment.

iPhone 5 se lanseaza la toamna

iPhone 5 se lanseaza la toamna

 Din păcate, toate semnele şi sursele indică o excepţie anul acesta. Începând cu afişul evenimentului, care este construit în jurul afirmaţiei „Join us for a preview of the future of  iOS and Mac OS X” (Fiţi alături de noi pentru un preview al viitorului sistemelor de operare iOS şi Mac OS X), sunt mari şanse ca următorul eveniment să fie exclusiv de software. Pentru a confirmă aceeaşi idee, Phil Schiller, SVP pe marketing de produs la nivel global, a afirmat pentru AllThingsD că: „La conferinţa din acest an vom prezenţa viitorul iOS şi Mac OS. Dacă sunteţi un dezvoltator de software, acesta este un eveniment de la care nu vreţi să lipsiţi.”

 Ei, dar lipsa unui iphone 5 din portofoliul WWDC 2011 nu înseamnă că nu vom vedea un nou iPhone până la sfârşitul anului. Doar că va fi mai târziu, probabil în cadrul evenimentului Apple din septembrie, în loc de iunie.

 Chiar dacă la capitolul design sau hardware există deja foarte multe zvonuri îndoielnice legate de un nou iphone, tot mai multe surse de încredere indică faptul că inovaţii nu vor veni neapărat la acest nivel, cât mai degrabă la nivelul comunicaţiilor.

 Ţinând cont că AT&T şi Verizon sunt principalii distribuitori de iPhone în SUA şi că ambii îmbrăţişează tehnologia 4G LTE, Verizon având deja o infrastructură funcţională, există mari şanse ca următorul iphone să funcţioneze pe aceeaşi tehnologie: 4G LTE.

 Căutaţi vestea bună? Noul vostru iPhone 4 va fi la modă un pic mai mult decât iphone-ul 3GS, 3G sau 2G.

Detalii pe Playtech.ro

1 comentariu

zwe 01-04-2011 - 16:49

Oh!as vrea sa fie o pacaleala 1 aprilie, nu?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult