Acasa Stiinta-ITIT iPhone 5S, iPhone 5C si iOS7, lansare noile produse Apple (live)

iPhone 5S, iPhone 5C si iOS7, lansare noile produse Apple (live)

scris de Z.V.
20 afisari

In aceasta seara vom vedea in sfarsit iPhone 5S si iPhone 5C, noile terminale pregatite de catre compania Apple. iPhone 5S si iPhone 5C, doua dintre cele mai asteptate smartphone-uri ale anului 2013 vor fi lansate.in cadrul acestei conferinte de la Cupertino. Reprezentantii Apple vor prezenta in detaliu toate noutatile aduse de catre cele doua dispozitive precum si specificatiile  iOS 7.

iPhone 5S, iPhone 5C si iOS7, lansare noile produse Apple

iPhone 5S

chip A7 cu procesor dual-core tactat la o frecventa mai mare de 1.3 GHz, 1 GB RAM si procesor grafic dual/tri-core;

baterie de autonomie mai mare;

pastrarea design-ului, cu exceptia unor posibile mici modificari;

implementarea unui cititor de amprente;

pastrarea numarului de megapixeli ai camerei, insa implementarea unui nou senzor pentru ea;

implementarea posibilitatii de a filma cu pana la 120 de frame-uri pe secunda si de a captura poze cu aperture f 2.0;

implementarea unui dual flash LED;

pastrarea Retina Display-ului de 4 inch si a rezolutiei;

lansarea unei versiunii aurii;

lansarea unei versiuni de 128 GB;

implementarea de suport 4G LTE-A;

programarea lansarii globale (fara Romania) pentru data de 20 septembrie.

iPhone 5C

utilizarea aceluiasi hardware precum in iPhone 5;

implementarea de carcase colorate;

stabilirea unui pret mediu de vanzare;

programarea lansarii globala (fara Romania) pe data de 20 septembrie.

iOS 7

prezentarea functiilor importante si a catorva functii noi;

lansarea versiunii GM pentru dezvoltatorii de aplicatii;

programarea lansarii pentru mijlocul saptamanii viitoare.

iOS 7 este schimbat radical fata de iOS 6. Este o dovada evidenta de reinventare a intregului sistem de operare in jurul unui limbaj de design mult mai simplu, ,,flat”. Intreaga interfata pare facuta din straturi care te ajuta sa intelegi mai bine ierarhia aplicatiilor deschise. Control Center iti permite sa accesezi rapid functii comune precum luminozitate, WiFi on/off, Bluetooth on/off, chiar si lanterna. Multitasking-ul a fost reinventat pentru a afisa un sistem de carduri cu aplicatiile deschise.

Noul sistem de operare va funcționa pe telefoanele iPhone 4, 4S și 5, generația a cincea de iPod touch, iPad Mini, iPad 2, 3 și 4. Cel mai probabil, sistemul de operare iOS 7 va putea fi descărcat începând cu data de 18 septembrie.

IPHONE 5S, IPHONE 5C, noile telefoane AppleLive streaming video by Ustream

Toate zvonurile apărute în presa internațională indică faptul că Apple va lansa marți nu unul, ci două noi telefoane: IPHONE 5S și IPHONE 5C. Chiar dacă va arăta la fel ca modelul precedent, iPhone 5S va avea componente hardware mult mai bune: noua generație de procesoare A7, o baterie cu autonomie mai mare, o cameră foto-video mai bună și două flash-uri. Chiar dacă se zvonește că iPhone 5S va avea un buton care va putea citi amprente, acest lucru este foarte puțin probabil să se întâmple. Zvonul acesta a apărut în presa internațională din cauză că Apple a cumpărat compania Authentec, care furnizează tehnologie pentru citirea amprentelor. iPhone 5S va fi disponibil în trei variante de culoare: alb, negru și „șampanie” (o nuanță discretă de auriu).

Potrivit zvonurilor care circulă pe site-urile de tehnologie, odată cu iPhone 5S va fi lansată și o versiune „low-cost” de iPhone, care va purta numele de iPhone 5C. iPhone 5C-ul va avea o carcasă de plastic și va fi disponibil în mai multe culori, precum azuriu și roz. În mare parte, iPhone-ul 5C va avea aceleași specificații tehnice ca iPhone-ul 5. Diferența principală este reprezentată de carcasa de plastic care va lua locul celei metalice.

VEZI AICI LANSARE IPHONE 5S, IPHONE 5C, IOS7 (LIVE)

LIVE aici

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult