Acasa Stiinta-ITIT iPhone-ul cu iOS 5 prezice cutremurele

iPhone-ul cu iOS 5 prezice cutremurele

scris de Doru Dragomir
592 Afisari

Nu stiu cati dintre voi sunteti la curent cu situatia cutremurelor din Japonia. Aceasta a fost intotdeauna o problema grava a acestei tari, insa pentru a preveni situatii dramatice ca cele de acum aproximativ 1 an, guvernanti japonezi au creat un nou serviciu pentru cetateni.

Folosind cea mai noua tehnologie disponibila, aceata poate afla despre producerea cutremurelor de la cateva secunde pana la cateva minute inainte ca acestea sa inceapa.

Cum aceasta informatie este inutila daca nu ajunge la cetateni, incepand cu iOS 5, care de curand a ajuns la versiunea Beta 6, orice iPhone va va putea anunta daca un cutremur este iminent. Utilizatorul trebuie doar sa activeze optiunea de la notificari, sa ia in calcul ca acest serviciu sta in permanenta conectat la retea pentru a prelua respectivele informatii, si ca acest lucru se reflecta consum mai ridicat al bateriei.

Ca alternativa, utilizatorii pot apela la aplicatii precum Yurekuru,  insa acestea nu sunt la fel de prompte cu notificarile. In orice caz, abia astept sa citesc stirea: ,,iPhone 4 salveaza vieti in Japonia”.

Detalii pe Playtech.ro

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS