Acasa Stiinta-ITIT iPhone4 se lanseaza din 24 iunie. 100 de caracteristici noi. Pretul: 199$

iPhone4 se lanseaza din 24 iunie. 100 de caracteristici noi. Pretul: 199$

scris de Ziua Veche
6 afisari

Zvonurile sunt adevarate: iPhone 4 va fi lansat pe 24 de iunie, a anuntat Steve Jobs lansarea celei de a patra generatii de smartphone, semnata Apple, de pe scena din San Francisco, California, la conferinta dezvoltatorilor. Noutati? Noul iPhone va fi cu 24% mai subtire decat predecesorul sau, fiind lider de piata la acest capitol, dupa cum sustine Jobs.
 

 

 

Fondatorul Apple a asigurat ca bateria va tine cu 40% mai mult decat la convorbirile cu iPhone 3GS. Resursa de energie dureaza sapte ore de convorbiri, sase ore de navigat pe internet prin 3G, zece ore prin WiFi sau  ca player video. Timpul de stand-by este 300 de ore. Camera de pe partea din spate este in format HD,  are 5 MP si zoom digital 5x. Carcasa va fi din otel, dar vor exista insertii de sticla si pe spatele aparatului. Rezolutia ecranului va fi de 960×640 pixeli. „Facem cel mai important salt de la prima generatie de iPhone”, a spus Jobs, care a adaugat ca noul iPhone are peste 100 de caracteristici noi.

 

In SUA, noul iPhone costa 199 dolari in varianta cu 16 GB si 299 dolari in versiunea cu 32 GB. Preturile sunt valabile pentru abonament cu AT&T, iar iPhone 3GS, generatia trecuta, costa 99 dolari cu 8 GB. Noul iPhone va ajunge din 24 iunie pe cinci piete,: SUA, Japonia, Marea Britanie, Franta si Germania, in iulie va fi in 18 tari, iar in septembrie intr-un total de 88 de tari, cel mai rapid program de lansare al vreunei generatii de pana acum.

Pe App Store sunt disponibile 225.000 de aplicatii. Saptamanal baza este imbunatatia cu 15.000 de noi aplicatii. Foxxcon, compania chineza care produce pentru Apple iPhone si iPad, a anuntat ca va creste salariile cu 70% dupa ce in ultima vreme zece oameni s-au sinucis din cauza stresului la locul de munca.

 

0 comentariu

naex 04-10-2010 - 09:39

Cand ii vezi pe cei trei crai ,nu de la rasarit ci din intuneric ti se face scarba,un turnator cu pretentii de profesor,un pungas ,fost puscarias si un afacerist ce se crede mare economist dupa ce s-a in bogatit prin vid legilativ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult