Acasa Stiinta-ITIT JBL MS-8 revolutioneaza sistemul audio din masina

JBL MS-8 revolutioneaza sistemul audio din masina

scris de Ziua Veche
0 afisari

JBL a lansat un procesorul digital MS-8, care permite imbunatatirea sistemului audio din masina fara a fi nevoie de achiztionarea unor componente multiple, instalarea unor softuri diverse si asa mai departe.

Compania promite ca JBL MS-8 incorporeaza “cea mai avansata tehnologie din lume, iar cu ajutorul acesteia oamenii vor accesa un cu totul alt nivel de experienta audio in masina”.

Dispozitivul este astfel conceput incat sa fie atasat sistemului audio existent. MS-8 este un procesor cu semnale digitale care imbunatateste raspunsul la frecventa, performanta basului, dinamica, detaliu, claritatea si efectul stereo.

 

JBL MS-8 include un egalizator grafic cu 31 de benzi care poate regla sunetul in functie de preferinta, simultan pentru pana la patru locuri in masina. Tehnologia Logic 7 poate crea efect audio surround de tip 5.1 sau 7.1 dintr-o sursa de numai doua canale, iar memoria retine pana la cinci setari preferate. JBL MS-8 are un ecran LCD de 128×64 pixeli pentru afisarea meniului si a operatiilor desfasurate si o telecomanda wireless pentru controlarea navigarii in meniu, a volumului si a functiei mute. Sistemul include un amplificator onboard de 20W x 8, preamplificator pentru opt canale, input/output boxe si input stereo auxiliar.

JBL MS-8 este deja disponibil si are un pret de aproximativ 800 de euro.

Detalii pe www.Playtech.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult