Acasa Stiinta-ITIT Joc a la Banca Mondiala

Joc a la Banca Mondiala

scris de Ziua Veche
1 afisari

 Institutul Bancii Mondiale a lansat EVOKE (http://www.urgentevoke.com/ ), un joc online multiplayer, care este menit sa ajute tinerii din toata lumea, dar in special pe cei din Africa, pentru a putea incepe sa solutioneze probleme sociale urgente ca foametea, saracia, bolile, conflictele, schimbarile climatice, energia sustenabila, lipsa de asistenta medicala si invatamant. Provocarea jucatorilor va fi aceea ca trebuie sa incheie o serie de 10 misiuni si 10 cautari – cate una pe saptamana, de-a lungul perioadei de 10 saptamani cat tine cursul.

Transpusa in anul 2020, actiunea jocului urmareste eforturile unei misterioase retele alcatuite din cei mai inteligenti furnizori de solutii din Africa. In fiecare saptamana, pe masura ce jucatorii deslusesc misterele retelei Evoke, ei isi vor forma propriile lor retele inovatoare: vor face brainstorming pentru identificarea unor solutii creative la provocarile dezvoltarii lumii reale, invatand mai mult despre ceea ce este necesar pentru a deveni un inovator social de succes, si gasind modalitati de a schimba ceva in lume. „In lumea benzii desenate EVOKE, oamenii cei mai pregatiti pentru problemele viitorului sunt aceia care se confrunta cu ele chiar azi. Si exact asta fac si jucatorii nostri participand la acest joc. Ei se pregatesc pentru viitor”, spune Kiyash Monsef, story director al proiectului EVOKE. Mai mult de 4000 participanti din peste 120 tari si teritorii s-au inregistrat deja pentru a incepe sa joace in data de 3 martie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult