Acasa Stiinta-ITIT Jocul Angry Birds, film de animaţie 3D

Jocul Angry Birds, film de animaţie 3D

scris de D.P.
2 afisari

Producătorul animaţiei de succes „Despicable Me”, John Cohen şi fostul preşedinte al Studiourilor Marvel, David Maisel, au semnat un contract pentru a produce un film de animaţie 3D bazat pe popularul joc pentru terminalele mobile „Angry Birds”, conform starpulse.com.

Angry Birds

Acest anunţ a fost făcut cu prilejul celei de-a treia aniversări a lansării acestui joc, iar filmul ar urma să apară în vara anului 2016. Proiectul va fi finanţat de compania finlandeză Rovio Entertainment, producătoarea jocului „Angry Birds” şi a numeroaselor sale continuări, printre care şi cea mai recentă, „Angry Birds Star Wars„.

„John este un producător extraordinar de talentat, şi suntem încântaţi că s-a alăturat acestui proiect”, a declarat preşedintele consiliului de administraţie al Rovio, Mikael Hed. „Cu experienţa de producător a lui John şi cu expertiza în domeniu a lui David, dispunem deja de un ‘dream team’ pentru a realiza acest film”, a mai adăugat el.

Jocul „Angry Birds” a fost descărcat de peste 1 miliard de ori de la lansarea sa în 2009.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult