Acasa Stiinta-ITIT Lansare prin combinare

Lansare prin combinare

scris de Ziua Veche
1 afisari

.In urma combinarii arhitecturii grafice HD 5000, de la ATI, cu binecunoscuta tehnologie de racire Vapor-X, Sapphire prezinta noile placi video HD 5850 editia Toxic si Vapor-X ce se adreseaza in special utizatorilor inraiti.


Asadar ambele modele de placi grafice au 1440 de precesoare de flux si 72 de unitati pentru texturi asigurang cea mai rapida performanta din propria clasa precum si suport pentru tehnologia ATI Stream. Sunt compatibile cu specificatiile grafice avansate ale DirectX 11, si asigura claritate video spectaculoasa, viteza si efecte vizuale, chiar pe mai multe monitoare în timp ce lucreaza la temperaturi mai mici si semnificativ mai silentios. Cum am spus si mai sus, se adreseaza in special celor inraiti. “HD 5850 Toxic este overclock-at din fabrica la 765MHz la nucleu si 1125MHz (4500MHz efectivi) la memorii. Sapphire HD 5850 Vapor-X este de asemenea mai rapid decat modelul standard HD 5850, avand frecvente de 735MHz la nucleu si 1050MHz (4200MHZ efectivi) pentru memorie”, spun oficialii Sapphire. Pentru cei care nu mai retin, tehnologia Vapor-X este dezvoltata Sapphire de ceva timp, fiind foarte silentioasa, cu pana la 10dB. Mai mult, placile sunt cu pana la 15 grade celsius mai reci.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult