Acasa Stiinta-ITIT Lansare Samsung Galaxy SIII – 3 mai 2012

Lansare Samsung Galaxy SIII – 3 mai 2012

scris de Laurentiu Banches
9 afisari

Noul smartphone al companiei sud-coreene va fi lansat cel mai probabil pe 3 mai, la Londra, la un eveniment la care participanţii sunt invitaţi “să cunoască noua Galaxie”.

samsung-galaxySunt multe zvonuri care circulă despre telefonul de nouă generaţie de la Samsung, unul dintre ele susţinând chiar că smartphone-ul ar putea avea ecran 3D. Conform telegraph.co.uk Samsung Galaxy SIII va avea un ecran la fel de mare ca Samsung Galaxy Nexus, care e cu 0.8 cm mai mare ca cel al Samsung Galaxy SII. Totodată, potrivt realitatea.net, publicaţia britanică specifică posibilitatea ca noul telefon să beneficieze de o tehnologie de încărcare wireless cu energie şi că va fi dotat cu un procesor quad-core Exynos.

Cert este însă faptul că noul model de telefon Samsung va folosi o versiune upgradată a sistemului de operare Ice Cream Sandwich. Lansarea noului smartphone va avea loc la Earl’s Court din Londra, pe data de 3 mai.

2 comentarii

BULA 17-04-2012 - 14:36

E doar o moda printre tineri, extrem de costisitoare (la nivel de salariat din Romania). Si-a luat si fiul meu un S-II, desi i-am recomandat sa stranga bani si sa-si ia un laptop mai performant, cu care faci mult mai multe chestii. Acum si-a dat si el seama ca a dat banii pe o jucarie, dar inca nu vrea sa recunoasca.

Pavel 17-04-2012 - 20:02

SIII e cel mai asteptat gadget in momentul asta, fanii sunt pe ace inca din februarie de la MWC, atunci era asteptat prima data. Interesul mare se vede si din precomanzile care au depasit recordurile detinute de alte smartphoneuri Samsung.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult