Acasa Stiinta-ITIT Lansarea iPhone 5 – iunie 2012?

Lansarea iPhone 5 – iunie 2012?

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Nu a fost încă anunţată o dată oficială a lansării iPhone 5, însă este preconizată luna iunie, întrucât atunci au fost lansate toate telefoanele Apple, mai puţin iPhone 4S.

Zvonurile par întărite de anunţul potrivit căruia Apple plănuieşte să mai angajeze în luna iunie la fabrica din China aproximativ 18.000  de persoane pentru a putea să livreze următoarea generaţie de iPhone la timp. Potrivit playtech.ro, la conferinţaWorld Wide Developers Conference (WWDC) care se va desfăşura între 11-15 iunie este foarte posibilă să fie oferit anunţul oficial cu privire la această lansare.

În mai 2012, se zvoneşte că va fi lansat şi noul model al principalilor competitori, coreeni de la Samsung, care vor lansa smartphone-ul Samsung Galaxy S III. Tot din Coreea de Sud vin şi alte zvonuri care susţin că noul iPhone va include un display de 4,6 inci, dar nu va renunţa de denumirea “Retină” în pofida mărimii. Faptul că Apple ar putea include un display mai mare pe urmatorul iPhone pare destul de exagerat, având în vedere istoria lansărilor companiei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult