Acasa Stiinta-ITIT Lenovo este eco-friendly cu noua serie ThinkPad L

Lenovo este eco-friendly cu noua serie ThinkPad L

scris de Ziua Veche
4 afisari

LenovoLenovo a extins gama ThinkPad cu inca o serie de notebook-uri – Seria L, cu care se doreste atragerea segmentului business – eco, din cate se pare. „Modele sunt cele mai ecologice de pe piata, datorita pieselor reciclate integrate”, dupa cum declara oficialii. Inclusiv amabalajul in care este livrat este eco-friendly.

 Cu L412 (ecran cu o diagonala de 14-inch) sau L512 (15-inch), un utilizator scade cantitatea de curent necesara functionarii dispozitivelor cu pana la 40%, cu o investitie initiala de minim 700$. De asemenea, durata de functionare continua a dispozitivului intre incarcari este de pana la 8 ore (baterie cu 9 celule).

 Sistemele dispun de procesoare Core i3 sau i5 (cu Turbo Boost si tehnologie Hyperthreading), placa video integrata Intel sau ATI Mobility Radeon, conectivitate wireless 3G/4G, Bluetooth, Ethernet, touchpad multitouch, 4 porturi USB, suport pentru DisplayPort si VGA. Sistemul de operare preinstalat este Windows7 cu Lenovo Enhanced Experience.  

 Se poate opta si pentru un model mai modest, la doar 650$, cu CPU Celeron P4500, HDD 160GB si 1GB de RAM.

 Pentru modelele performante si verzi, preturile sunt un pic in ceata, dar in curand vor putea fi vazute pe site-ul oficial Lenovo, de luna viitoare.

Mai multe amanunte pe http://playtech.ro/

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult