Acasa Stiinta-ITIT Lethal Pro v2 – jucăria cu funcţionalităţi de sexta-pod-VIDEO

Lethal Pro v2 – jucăria cu funcţionalităţi de sexta-pod-VIDEO

scris de Luminița Nițoiu
1 afisari

Dacă Joby Gorillapod nu este pe gustul vostru când vine vorba de suport pentru aproape toate dispozitivele portabile, indiferent dacă vorbim de camere DSLR sau chiar smartphone-uri cu afinităţi de cameră foto, există o alternativă extrem de interesantă.

Lethal Pro v2 – jucăria cu funcţionalităţi de sexta-pod

Lethal Pro v2 – jucăria cu funcţionalităţi de sexta-pod

La „doar” 129$, la care puteţi adaugă 40$ dolari dacă îl vreţi la uşă oriunde în ţara noastră, puteţi cumpără un dispozitiv extrem de periculos, cel puţin dacă ne luăm după nume, Lethal Pro V2.

Jucăria seamănă cu un păianjen şi este capabilă să suporte orice, indiferent dacă vorbim de un telefon mobil, o cameră compactă, un DSLR sau un mult mai mare iPad .

 La doar 225 grame, extrem de compact dacă decideţi să-l pliaţi, acest dispozitiv vine cu garanţie pe viaţă, transferabilă, şi promite că este aproape imposibil de distrus. Construit din fibră de carbon întâlnită la navete spaţiale, acest suport va permite să îmbrăţişaţi fără emoţie greutăţi de până la 624 grame. Marele avantaj al acestui design folosit în construcţia Lethal Protection este că permite utilizatorului să-l agaţe de orice.

Lethal Pro v2

Lethal Pro v2

Ţinând cont de compatibilitatea cu o gamă foarte mare de dispozitive, s-ar putea să nu fie o investie foarte proastă, ce ziceţi?

Detalii pe Playtech.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult