Acasa Stiinta-ITIT LG C900 cu WP7, asteptat catre finalul lui septembrie

LG C900 cu WP7, asteptat catre finalul lui septembrie

scris de Ziua Veche
4 afisari

Noul smartphone LG C900 cu Windows Phone 7 care a aparut pe internet zilele trecute ar putea aparea si in magazine de la finalul lui septembrie. Bluetooth SIG indica data de 28 septembrie, ceea ce reprezinta chiar perioada in care ar trebui sa vedem WP7.


Am discutat ca LG ar putea da primul telefon cu WP7, chiar daca reiese ca este vorba de alt model, iar C900 va fi intr-adevar printre primele, daca totul merge conform planului. Tot de la LG avem si modelul GW910, care va rula tot sistemul Microsoft, dar pentru care nu exista inca informatii privind data de lansare. In privinta pretului, nu se stie nimic despre nici unul dintre cele doua modele.

Pentru LG C900, lansarea se pare ca va avea loc la AT&T in Asia, Australia, Europa si, deloc in ultimul rand, Statele Unite.

Detalii pe Playtech.ro.

0 comentariu

cercetas 06-10-2010 - 17:54

mai mult dau din gura
ii ia dracu de nespalati, pai nu vezi ca s-au pus toti cu batuta pe ei si s-au izolat
am mai trecut noi prin astea, cand cu hunii, cand cu tatarii, cand cu imperiul german, si la ce le-a folosit?
acu-s oale si ulcele, si viata merge inainte fara ei, ca s-au sters singuri de pe raboj.
asa si talibanosii

alamar 07-10-2010 - 14:36

…nu intelg de ce aceasta problema a teroristilor , nu a fost inca rezolvata???…

Pai nu n-i sa predicat noua gloatelor in campania electorlala din america ,de acum doi ani , ca numai daca cowboy ul ala de Bush ar disparea si gloatele ar vota pentru Copilul Minune, islamo fascistii , sar converti imediat din caini turbati , in pasnici beduini, ca numaiPrezenta lui Hussein Obama , la ONU, la casa alba, la cairo, la branderburg gate, la istambul, la oslo,terorismul va fi rezolvat ?…

N-i s-a spus ca numai daca america imperialista isi va schimba radical strategia fata de caiinii turbati ai Lumii,acestia se vor imblanizi imediat..

Detinatorul …distinsului si relevantului…premiu pentru pace,Barak Imam Obama,imediat dupa Imacularea a facut un tur al Lumii in care s-a inchinat la despotul arabiei saudite,s-a inchinat la imparatul japoniei, s-a inchinat in fata maoistului hu jin tao in beijing,a immplorat la cairo pe islamistii sa fie blanzi,a ordonat subalternei Lui,Cea Mai Inselata Sotie din Lume , sefa departamentului de Stat sa aloce sute de milioane de $,pentru a recladi si repara moscheile si minaretele din africa si asia,a anuntat turcilor din istambul ca de fapt america nu este o tara crestina sau iudeica,ci ca oare o majoritate islamista,a promis tinerilor in stare de ebrietate din berlin ca daca El va fi imaculat,cerul va fi mai albastru, ca pasaruile vor canta mai frumos,ca aerul va fi va proaspat,ca oceanel vor inceta sa-si mareasca nivelul,ca ghetarii nu se vor mai topii,bla,bla,bla…

P.S. Intrebare : Ce s-a intamplat cu Scutul ala pe care periculosul de Bush l-a initiat?

Copilul Minune l-a trasnformat imediat , din scut,in umbrela.
Astazi se pare ca laureatul premiului de Pace in Lume,ii sfatuieste pe europeni,sa se acoprere cu ziare,sau punghio de plastic, in caz ca rachetele rusesti,lansate din iran,se abat de la traiectorie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS