Acasa Stiinta-ITIT LG Optimus a intrat în România

LG Optimus a intrat în România

scris de Ziua Veche
1 afisari

LG Electronics România a anunţat lansarea pe piaţa locală a telefonului inteligent cu sistem de operare Android, LG Optimus (LG GT540). Dispozitivul permite accesarea a peste 30.000 de aplicaţii şi jocuri prin platforma Android Market, dar şi sincronizarea automată cu toate serviciile Google disponibile. Nici pasionaţii reţelelor sociale nu au fost uitaţi, managerul SN oferind acces integrat la reţele pe o platformă ce poate gestiona mai multe conturi.

La nivelul interfeţei, LG Optimus poate fi setat pentru a afişa de la trei până la cinci sau şapte ecrane de start cu cele mai utilizate aplicaţii (ştiri, meteo etc.). Media player-ul permite vizionarea clipurilor video în format DivX si Xvid, fără a fi codate separat.

 

Telefonul integrează o cameră de 3 megapixeli care suportă funcţiile geo-tagging, alături de auto face-tagging şi tehnologia face-to-action care permite crearea şi transferarea conţinutului multimedia din telefon, mai ales că exită un editor video încorporat.

Noul telefon este disponibil din iulie, prin Orange, în varianta titan silver şi include o baterie de 1500 mAh de lungă durată, o mufă pentru căşti de 3.5 mm, bluetooth 2.1, GPS, slot pentru memorie externă microSD de până la 32GB, 4 teme personalizate ale ecranului principal şi funcţia de notificare în momentul blocării ecranului.

Detalii pe www.Playtech.ro

0 comentariu

Emil Lazaru 05-10-2010 - 15:14

TREBUIE SA SALVAM ROSIA MONTANA INAINTE CA ACESTE CATASTROFE SA AIBA LOC SI LA NOI IN TARA!!!

Razvan 05-10-2010 - 15:28

Am impresia ca unii oameni vor doar sa faca valva pe seama Rosiei Montane si profita de orice moment pentru a iesi in fata, desigur la comanda unor ONG-uri care au ceva de castigat din aceste proiecte.

Daniela 05-10-2010 - 15:34

Nu cred ca un asemena dezastru ecologic ar putea avea loc la Rosia Montana pentru ca pana si Suedia(tara puternic ecologista) confirma faptul ca metodele de exploatare de la RMGC sunt peste standardele europene.

Razvan si Dani 05-10-2010 - 16:51

Se plateste bine? Ziceti-mi si mie ca poate ma bag si eu. Cat se ia pt un post din asta? Pe bune. Le scriu si mai misto decat voi. Nici nu se mai prinde lumea.

Aliuta 05-10-2010 - 18:07

Acest accident din Ungaria e pui pe langa ce se coace la Rosia-Montana de catre „CONDUCATORII „ pe mana carora a ajuns sarmana Romanie ce dupa 1989 a fost vanduta pe te miri ce pixuri.

Neardental 06-10-2010 - 19:43

„alul de noroi a măturat tot ceea ce era mobil: automobile, maşini de tuns iarba şi chiar animale.”

Bine mai, chiar si masinile de tuns iarba? Nu era nimic mai important de mentionat?

LOL

Ester Blum 06-10-2010 - 20:27

Subscriu si pe bune semnez ca aveti dreptate…….

Viorica Ianc 07-10-2010 - 05:26

pentru o asemenea catastrofa „,

Curios ca ziaristii au fost dusi in Noua-
Zeilanda si nu in Suedia !!!
Ma intreb numai oare de ce ? Suedia este
mai aproape de Rosia Montana si costul
excursiei era sigur mai ieftina !
Rosia Montana – ceanura (rosie ?) in
viitoarea groapa stralucitoare a lacomiei
aurului, argintului si mai ales a uraniu-
lui pentru numai 4 miliarde de euro !
Groapa muntilor Apuseni !!!

oblioo 07-10-2010 - 06:56

In fiecare zi se intampla atatea lucruri rele, ca nu le mai poti face fata. Este timpul DRACILOR, care isi bat joc cum vor de Romania….

oblioo 08-10-2010 - 04:17

„Accidentul” s-a produs in zona Bakony, unda din cele mai frumoase si pitoresti zone din Ungaria. Aceasta este zona din Ungaria pe care puterea evreiasca a ales sa o distruga.
Dupa schimbarea de regim de acum 20 de ani, care a fost de fapt o minciuna, evreii care stapaneau sub regimul comunist au acaparat prin jaf bogatia economica a Ungariei, regimul de jaf numindu-l cu perversitate „democratie”. Evreii din regimul comunist, impreuna cu evreii occidentali (György Soros, Lantos Tom)au pus mana pe majoritatea bunurilor de stat. Cei care au facut privatizarile s-au imbogatit si ei, vanzand pe preturi de nimic obiective economice valoroase, dupa un slogan cunoscut, acela ca industria Ungariei este o gramada de fier vechi.
Dupa aceea evreii s-au apucat sa exploateze salbatic aceste obiective economice, fara sa faca o singura investitie in ele, fara sa tina cont de masurile de siguranta, fara sa plateasca taxe, fara sa declare profit. Este prima catastrofa de asemenea proportii, desi in trecut au mai existat accidente.
Guvernul Fidesz care a venit recent la putere cu ajutorul lui György Sörös este complet depasit de situatie si a apelat la ajutorul Uniunii Europene. Uniunea Europeana a refuzat insa sa acorde orice sprijin, precizand ca Ungaria ar trebui sa fie capabila sa rezolve singura aceasta problema. Cei vinovati dau vina pe conditiile atmosferice, desi populatia locala spune ca dezastrul era de neevitat. Printre proprietari se afla si prima sotie a fostului prim-ministru, deci conexiunile pot fi urmarite pana la capat.
Dar daca este sa fim rai, putem sa spunem ca ungurii si-au cam cautat-o cu lumanarea, pentru ca prea au fost catelusii cuminti ai Noi Ordini Mondiale Evreiesti.

Costi 10-10-2010 - 12:35

Bilantul victimelor in Ungaria a ajuns la 5 morti, bilantul victimelor in Romania daca nu se vor lua masuri legislative de prevenire si interventie in caz de dezastre, milioane de oameni afectati.

FlorIordan 10-10-2010 - 12:47

@Emil- vom salva Rosia Montana prin evaluarea stricta a proiectului propus, printr-o monitorizare a riscurilor si dezvoltarea de strategii de prevenire a acestora.Trebuie sa salvam RM prin dezvoltare, nu prin regres

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult