Acasa Stiinta-ITIT Lockheed Martin, ţinta unui atac cibernetic

Lockheed Martin, ţinta unui atac cibernetic

scris de D.S.S.
2 afisari

Compania americană ce activează în domeniul apărării Lockheed Martin a anunţat sâmbătă că a fost ţinta unui „important” atac ce a vizat sistemul său informatic.
Lockheed Martin a detectat un atac important şi persistent împotriva reţelei sale de sisteme de informaţie„, a precizat compania într-un comunicat de presă.

Lockheed Martin- Headquarter

Echipa însărcinată cu siguranţa informatică a detectat atacul aproape imediat şi a întreprins o „acţiune hotărâtă” pentru a proteja sistemele şi informaţiile, a precizat comunicatul. „Datorită măsurilor rapide şi adecvate luate pentru a proteja reţeaua şi pentru a îmbunătăţi securitatea informatică, sistemele noastre rămân sigure„, a afirmat Lockheed Martin, care a adăugat că „nicio informaţie personală a clienţilor sau a personalului nu a fost afectată„.

Lockheed Martin este cea mai mare firmă de produse şi servicii militare la nivel mondial. Compania cu sediul în Maryland este cel mai mare furnizor de echipament aerospaţial şi tehnologic al Pentagonului, fiind urmat de Boeing.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult