Acasa Stiinta-ITIT Logitech Rechargeable Speaker S715i: 8 ore de sunet pentru iPod si iPhone

Logitech Rechargeable Speaker S715i: 8 ore de sunet pentru iPod si iPhone

scris de Ziua Veche
11 afisari

.Logitech a lansat Logitech Rechargeable Speaker S715i, un sistem de andocare audio portabil pentru iPod si iPhone , cu opt drivere si baterie reincarcabila. Noul sistem Rechargeable Speaker S715i dispune de opt drivere, dublu in comparatie cu modelele mai vechi, si include o baterie reincarcabila NiMH care va facilita auditii indelungate departe de casa ”, a precizat Mark Schneider, vice presedinte si manager general al diviziei audio din cadrul Logitech.


S715i foloseste doua drivere de neodim de trei inch pentru sunete medii bogate, doua tweetere de neodim pentru sunete inalte curate si patru radiatoare pasive de doi inch pentru sunet bas adanc. Bateria reincarcabila ofera energie pentru opt ore de auditie muzicala. Sistemul Logitech Rechargeable Speaker S715i este insotit de o telecomanda cu care poti controla comenzile power, volum, play, pauza, shuffle, skip si repeat de la o distanta de pana la 10 metri. Pentru si mai mult confort, poti purta sistemul in husa de calatorie in care exista spatiu pentru adaptor si telecomanda. S715i este disponibil in Europa din luna august la un pret recomandat de 179,99 euro.

Detalii pe Playtech.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult