Acasa Stiinta-ITIT Logitech renunta complet la baterii cu tastatura K750

Logitech renunta complet la baterii cu tastatura K750

scris de Ziua Veche
11 afisari

Logitech a dezvaluit prima tastatura complet solara, K750, cu doua panouri solare si care poate inmagazina suficienta energie pentru a functiona pana la patru luni in intuneric.

 

Spre deosebire de majoritatea dispozitivelor solare, tastatura Logitech poate fi incarcata de la lumina artificiala a camerei, astfel incat poate avea functionare pe toata durata de viata a computerului. In plus, utilizatorul este instiintat daca exista conditiile de lumina optime pentru functionare.

Nici din punct de vedere al design-ului nu avem de-a face cu orice fel de produs. Tastatura are o grosime de sub 0,28 inci (70 mm) si foloseste taste de tip chiclet.

Perifericul a fost conceput initial pentru un layout Windows, dar va functiona si cu modele Mac.

Lansarea va fi in luna noiembrie, atat in Statele Unite, cat si in Europa, cu un pret de referinta de 80 de dolari.

Inovatia se opreste la nivelul tastaturii, intrucat suprafata mica a unui maus nu permite integrarea unui panou, iar faptul ca este folosit acoperindu-l cu mana de asemenea reprezinta o problema, limitand accesul luminii.

Detalii pe Playtech.ro

0 comentariu

Laur 09-10-2010 - 13:35

De ce nu se ofera banii multi retelelor de cablu tv din tara vecina si sora care au mai ales televiziuni in limba romana cum ar fii : „focusat”, „jurnal tv”, „publika tv”, „unimedia” etc.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS