Acasa Stiinta-ITIT Meebo se închide pe 11 Iulie – care sunt cele mai bune alternative

Meebo se închide pe 11 Iulie – care sunt cele mai bune alternative

scris de Laurentiu Banches
13 afisari

Meebo urmează să fie închis pe 11 iulie, după ce a fost achiziţionat de Google, care probabil va folosi în viitoarele produse câteva din inovaţiile aduse de aceştia.

Meebo se inchide pe 11 iulie (foto:sv411.com)

Unul dintre principalele efecte ale acestei achiziţii este închiderea Meebo messgener, aplicaţie care a atras numeroşi fani prin abilitatea de a stoca jurnale cu conversaţile online, dar si pentru că permite înregistrarea de pe orice calculator cu un browser web în orice aplicaţie software tip messgener fără a avea această aplicaţie instalată. Utilizatorii care nu doresc ca întreaga istorie a conversaţiilor lor să dispară au fost rugaţi de programatorii de la Meebo să le descarce, aceştia având şi posibilitatea de a-şi şterge conturile printr apăsarea unui simplu link. Paginile web care folosesc Meebo social bar vor avea posibilitatea să continue să o folosească, aceasta urmând să fie în continuare actualizată, întrucât reprezintă principala unealtă pentru care Google a achiziţionat Meebo, potrivit liliputing.com.

Una dintre alternativele la serviciul Meebo messenger, va fi aplicaţia Trillian care oferă aceleaşi funcţionalităţi de bază pentru chat online, plus suport pentru notificări prin email, un minus fiind faptul că nu salvează conversaţiile în jurnale. Totodată, pentru Trillian există aplicaţii pentru Android, BlackBerry şi iOS, asemănător cu Meebo.

1 comentariu

alex 11-06-2012 - 13:31

exista si immo.im ca alternativa mai buna

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult