Acasa Stiinta-ITIT Monitoarele BenQ s-au subtiat la 14 mm

Monitoarele BenQ s-au subtiat la 14 mm

scris de Ziua Veche
2 afisari

Monitor BenQBenQ a lansat pe piata romaneasca cinci dintre cele mai subtiri monitoare LED din lume (14-15 mm) cu diagonale intre 18.5”W si 24”W, rezolutii HD si Full-HD. Cele cinci modele sunt: V920 (18.5”W), V2220 / V2220H (21.5”W) si V2420 / V2420H (24.0”W), dintre care primul are o grosime de 14 mm, iar celelalte de 15 mm.

In plus, noile monitoare din gama V au cea mai mare rata de contrast dinamic existenta in acest moment pentru monitoare LCD: 10milioane:1 DCR. Noua tehnologie LED backlight folosita face posibila redarea unor imagini fidele, prin reducerea la zero a pierderilor de lumina, a unui alb imaculat si a unui negru intens, precum si a unei varietati mari de culori aproape infinite si a unui contrast dinamic sporit. Noua serie V include tehnologia Senseye Human Vision Technology care amplifica bogatia imaginii, claritatea si profunzimea, chiar si pentru scenele intunecate.

Toate modelele dispun de conectivitate DVI si D-Sub, in timp ce produsele ce cuprind litera “H”, includ si conectivitate HDMI 1.3 si iesire pentru casti.

De asemenea, consumul de energie al noii game este redus cu pana la 56% fata de monitoarele obisnuite, spun oficialii.

Noile monitoare BenQ gama V Slim LED sunt deja disponibile pe piata, la preturi cuprinse intre 550 si 1.000 de lei, in functie de diagonala.

Pentru perioada urmatoare, BenQ pregateste lansarea unor noi produse din gama de gaming, pentru trimestrul al treilea al anului.

In ceea ce priveste produsele capabile de redare 3D, reprezentantii companiei au spus ca la finalul trimestrului al doilea va fi lansata o noua serie de proiectoare Ultra Short Throw, cu raza de actiune aproximativ 50 cm. BenQ se concentreaza asupra segmentului de proiectoare 3D datorita capabilitatii de a reda imaginii mari comparativ cu monitoarele si nu intentioneaza deocamdata sa intre in zona monitoarelor 3D.

Mai multe amanunte pe http://playtech.ro/ 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult