Acasa Stiinta-ITIT Motorola își extinde gama de telefoane Edge cu motorola edge 40

Motorola își extinde gama de telefoane Edge cu motorola edge 40

scris de Misu Andrei
67 Afisari

Începând cu luna mai, Motorola își extinde gama de telefoane Edge cu motorola edge 40, un dispozitiv cu ecran curbat, protecție împotriva prafului și a apei, plus o cameră de 50MP și încărcare wireless.

Motorola edge 40 este unul dintre cele mai subțiri telefoane din clasa sa (7.58mm), cu un display borderless de sticlă. Designul și spatele din piele vegană fac ca telefonul să fie ușor și plăcut la atingere. Construcția include protecția IP681, ceea ce îi conferă rezistență la praf, murdărie, nisip și protecție împotriva scufundărilor accidentale în apă dulce.

Foto

Motorola edge 40 are un sistem de camere cu cea principală de 50 MP, care integrează cea mai largă diafragmă disponibilă pe un smartphone (f/1.4).

Diafragma deschisă oferă utilizatorilor următoarele beneficii:

● fotografii mai clare în condiții de lumină slabă;

● fundal natural cu focalizare moderată în spatele subiectului pentru un aspect profesional;

● viteze mai rapide de focalizare și captare.

Funcția Ambient Light Sensor setează cu rapiditate expunerea. Focalizarea pe toți pixelii oferă o performanță mai bună în orice condiții de lumină, iar stabilizarea optică a imaginii (OIS) asigură fotografii clare și precise. Sistemul principal de camere este completat de camera ultra-wide de 13MP, cu funcția Macro Vision, permițând utilizatorilor să încadreze sau să se apropie mai mult de subiectul lor. Pentru fotografiile în grup sau solo ai la dispoziție camera selfie de 32MP. Motorola edge 40 vine și cu o serie de îmbunătățiri pentru video și cameră, cum ar fi Horizon Lock Stabilisation, Video Portrait și Vlog Mode.

Divertisment

Motorola edge 40 oferă un display pOLED de 6,55″ cu margini borderless curbate. Ecranul imersiv are o rezoluție Full HD+, ceea ce oferă o imagine clară. De asemenea, este certificat HDR10+ și are o gamă de culori DCI-P3, pentru o varietate de nuanțe mai vii și mai apropiate de realitate. În timpul jocurilor sau multitasking-ului poate atinge un refresh rate de 144Hz.

Experiența de vizionare este acompaniată de sunetul Dolby Atmos pe difuzoare stereo, cu bas îmbunătățit care adaugă adâncime și detalii. Motorola Spatial Sound face ca sunetul provenit din căștile sau difuzoarele utilizatorilor să fie mai captivant, umplând spațiul atunci când se joacă sau ascultă muzica preferată.

Încărcarea și baterie

Utilizatorii se vor bucura de încărcarea TurboPower de 68W care alimentează în doar 10 minute bateria de 4400mAh. Smartphone-ul poate fi încărcat și wireless, la 15W.

Motorola Edge 40 este echipat cu chipset-ul MediaTek Dimensity 8020,  8GB de RAM LPDDR4X, 256GB de stocare UFS 3.15. Utilizatorii pot, de asemenea, să exploreze smartphone-ul cu ajutorul tehnologiei Ready For, prin conexiune wireless sau prin cablu.

Motorola Edge 40 rulează pe Android 13 și include noi caracteristici de securitate și software pentru protecție și siguranță îmbunătățite, inclusiv aplicația Moto Secure. Alimentată de Thinkshield, Moto Secure vine cu o serie de instrumente de protecție, inclusiv Secure Folder, care protejează informațiile și aplicațiile sensibile, Network Protection, care minimizează riscurile utilizării rețelelor publice de Wi-Fi, Lock Screen Security, care permite utilizatorilor să configureze opțiunile de blocare a ecranului și Scramble PIN Pad, care asigură protejarea parolelor împotriva celor care vor să acceseze dispozitivul.

În cadrul aplicației, utilizatorii pot verifica și controla protecția smartphone-ului lor cu acces ușor la toate aplicațiile și setările Android și Motorola relevante.

Noul device motorola edge 40 va fi disponibil în România începând cu 11 mai în două culori: Nebula Green și Eclipse Black, la un preț recomandat de 2399 lei în magazinele Altex, eMag, Flanco, Digi și Orange.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS