Acasa Stiinta-ITIT Samsung va colabora la un model de Ultrabook cu Porsche

Samsung va colabora la un model de Ultrabook cu Porsche

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Samsung va urma modelul Asus şi Acer şi pregăteşte un model de ultrabook elitist în colaborare cu firma Porsche Design.

Ultrabook Samsung

Noul model de ultrabook Samsung, care va fi realizat cu ajutorul Porsche Design, are rolul de a ieşi din monotonia coloristică şi de design a notebook-urilor. Potrivit playtech.ro, din punct de vedere al configuraţiei noul model urmează să fie unul premium care va fi dotat cu unul din cele mai puternice procesoare disponibile pentru Ultrabook-uri, va avea o memorie de 4GB  DDR3, un display tip IPS cu rezoluţie de 1600X900 pixeli şi o conectică îmbunătăţită raportat la produsele concurente. Există posibilitatea ca noul model să fie dotat si cu un modem 3G şi un modul GPS, pentru localizarea laptopului şi ştergerea sau blocarea datelor în cazul unui furt.

Nu au fost oferite date despre preţul produsului până acum, dar s-a anunţat că acesta va fi vândut doar prin precomandă. În România, ultrabook-ul Samsung Seria 5 Ultra a fost lansat recent şi este disponibil cu un preţ de pornire de 4099 de lei. Acesta dispune de tehnologie LCD cu ecran de 300 nit HP LED SuperBright, are un procesor Intel Core, memorie RAM de 4GB DDR3 la 1333MHz şi sistemul ExpressCache de la Diskeeper cu 16GB SSD.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult