Acasa Stiinta-ITIT Nikon isi completeaza gama Coolpix cu P7000, S80 si S8100

Nikon isi completeaza gama Coolpix cu P7000, S80 si S8100

scris de Ziua Veche
2 afisari

Skin, importatorul Nikon in Romania, a anuntat un nou aparat foto Nikon Coolpix din seria Performance, P7000, dedicat fotografilor avansati si profesionistilor, si doua aparate foto din seria Style, S80 si S8100, create pentru utilizatorii in ton cu moda.

Modelul P7000, potrivit pentru captarea imaginilor in conditii dificile de iluminare, incorporeaza senzorul mare CCD de 1/1,7 inci, cu 10,1 MP, precum si un nou sistem de procesare a imaginii EXPEED C2, care asigura obtinerea imaginilor clare, in culori naturale. Tehnologia de reducere optica a vibratiilor (VR) este, de asemenea, prezenta.

 

Si pentru ca se adreseaza mai ales cunoscatorilor, P7000 incorporeaza cateva facilitati pentru fotografierea in conditii dificile si pentru controlul manual precum: filtru ND (Densitate Neutra), care extinde optiunile de expunere in lumina puternica, setari Picture Control, pentru personalizarea proceselor, functie de bracketing, butoane de control dedicate pentru compensarea expunerii si pentru blocarea focalizarii si a timpului de expunere.

Pe de alta parte, obiectivul larg f2.8-5.6, cu zoom-ul generos de 7,1x (echivalent 28-200mm), modul video HD si ecranul LCD mare de 3 inci, cu o rezolutie de 920.000 de puncte, vin in ajutorul fotografilor de orice nivel. In ceea ce priveste componenta video, desi suporta 720p, viteza nu depaseste 24 de cadre pe secunda.

Nikon S80 pune accentul pe stil, pentru cei carora le place moda si vor sa fie in pas cu noile tendinte digitale. Ecranul OLED multi-tactil este dovada. Cu o dimensiune de 3,5 inci, ecranul are o interfata simpla, ceea ce face aparatul foto usor de controlat. Ca performanta, avem o rezolutie de 14,1MP, zoom optic 5x, filmare HD, tehnologie de reducere optica a vibratiilor (VR), procesare EXPEED C2.

Bineinteles, fotografiile pot fi retusate direct din aparat, iar ecranul multitouch nu poate fi decat un real ajutor in acest sens. Diverse efecte sau filtre precum minituarizare, culoare selectiva sau fish-eye pot fi aplicate.

Coolpix S8100, al treilea model anuntat, pune iar accent pe conditiile slabe de iluminare, avand un senzor CMOS de 12,1 MP si zoom de 10x. Dar la capitolul video, camera este dotata cu un mod film Full HD si o serie de optiuni care usureaza lucrul cu aparatul: HDR (High Dynamic Range), sensibilitate de pana la ISO 3200 si controlul avansat al blitului.

Aparatele foto Nikon Coolpix P7000 si S80 vor fi disponibile in Romania incepand cu luna octombrie 2010, cu pretul recomandat de 549, respectiv 349 euro.

Pentru Nikon Coolpix S8100, care va fi livrat incepand cu luna ianuarie 2011, nu se cunoaste momentan pretul pentru Europa, dar va fi usor mai accesibil decat S80.

Detalii pe Playtech.ro

 

0 comentariu

Observator 10-10-2010 - 00:16

Delcarati unirea o data si sa-i futem in giti pe mama lor de scirbe rusesti si ucrainiene. Molodbva este romaneasca, Transnistria (ce-o fi aaia?) e si ea romaneasca, rusii sa se duc ain pizda mamii lor de unde au venit, in pusta kaukazilor si sa ne lase in pace. Romania Mare are dreptul ei la independenta si nimic nu ne va opri si nu ne poate opri sa ne unim. Am auzit tot felul de asa-zisi isotiric (s ama cac in gitul lor de jigodii) vorbind despre faptul ca fosta Dacie nu a fost niciodata o tara unita sica nu avem dreptul la un stat unitar. Futu-va in gura de ordinari, impreuna cu toti bumerangii de pe aici. Romania este o realitate si nu poate fi ignorata. Asa cum suntem, cu bune si rele, suntem un stat independent de la Nistru pina la Tisa suntem numai romani. Minoritatile sa multumeasca lui Dumnezeu ca traiesc impreuna cu oameni milosi si rabdatori ca noi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult