Acasa Stiinta-ITIT Noaptea premiantilor la PlayFest 3D

Noaptea premiantilor la PlayFest 3D

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Participantii la PlayFest 3D vor avea sansa de a castiga o multime de premii la tombolele organizate in cadrul evenimentului.


 

PlayFest 3D, primul eveniment de tehnologie 3D cu aplicare in gaming din Romania, se bucura de prezenta unor branduri de prestigiu in domeniul tehnologiei. Kingston, Razer, nVidia sunt doar cateva dintre companiile care vor oferi ca premii produse de inalta calitate in seara de vineri, 26 noiembrie.

 

Partenerii PlayFest 3D sunt Asus Romania, care asigura si tehnologia 3D in cadrul evenimentului, si GameShop.ro, care aduce componenta de gaming, jocul Call of Duty: Black Ops.

Evenimentul va incepe cu o competitie 3D in retea, pe platforma PC, cu noul titlu mult asteptat din faimoasa serie COD si va continua cu o petrecere cu surprize si premii diverse. Participantii vor avea ocazia de a testa ei insisi tehnologia 3D pe tot parcursul evenimentului, in zona special amenajata in acest scop.

PlayFest 3D, organizat de publicatia Playtech.ro, va avea loc vineri, 26 noiembrie 2010, in clubul Le Studio (fostul R2) din Bucuresti. Intrarea va fi libera prin inscriere la Playfest.Playtech.ro.

0 comentariu

Traian Basescu 10-10-2010 - 05:05

Iarna aceasta va fi ceea mai friguroasa din ultimii 1000 de ani. In aceste conditii vor fi luate masurile care se impun: intreruperea livrarilor de energie electrica si gaze catre populatie, blocarea circulatiei feroviare si a circulatiei pe sosele, griparea sistemului de aprovizionare cu alimente etc.,etc.

He,he,he,he,he !

Distractivi mai sunt romanii astia…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult