Acasa Stiinta-ITIT Noi terminale din clasa Xperia: Mini şi Mini Pro

Noi terminale din clasa Xperia: Mini şi Mini Pro

scris de Doru Dragomir
5 afisari

Chiar dacă varietatea de opţiuni este incredibilă când vine vorba de terminale cu Android, nimic nu este mai drag pasionaţilor decât un telefon care vine cu ultima versiune a sistemului de operare direct din fabrică.

Xperia Mini Pro

Android Gingerbread 2.3 va rulă fără probleme pe noile Xperia Mini şi Xperia Mini Pro de la Sony Ericsson. Cu un ecran de 3 inci în diagonală din gamă Reality Display cu Bravia Engine în cazul ambelor variante, viitoarele modele de Xperia au mari şanse să fie un succes la public. 
La interior va fi responsabil de performanţa foarte bună un procesor la 1 GHz de origine necunoscută. Cu toate acestea, cel puţin momentan, un plus major va fi interfaţă personalizată de Sony care va include scurtături în toate cele patru colţuri ale ecranului. Bateria se anunţă a fi cu 30% mai puternică decât în generaţiile anterioare, iar camera capabilă de clipuri HD pare a fi integrată în cel mai mic smartphone capabil de această funcţie.  
Variantă Pro, pe lângă tastura QWERTY glisantă, mai vine în plus cu o cameră frontală care lipseşte din Xperia Mini. Ţinând cont că suntem fani ai diversităţii în viaţă noastră, noile modele vor fi disponibile în următoarele luni în patru culori fiecare.

Detalii pe Playtech.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult