Acasa Stiinta-ITIT Noile Sony Google TV

Noile Sony Google TV

scris de Ziua Veche
8 afisari

Cei de la Sony vor lansa  o nouă serie de televizoare. Nimic nou sub soare…doar că aceste noi modele vor îngloba serviciul Google TV.

Pentru moment, au fost anunţate patru modele cu diagonalele de: 24, 32, 40 şi 46 de inci. Televizoarele vor dispune de porturi HDMI şi USB, vor avea Wi-Fi încorporat şi vor fi livrate împreună cu o telecomandă ce ţine loc de tastatură şi mouse.

Noile televizoare vor permite utilizatorilor să îmbine privitul la televizor cu activităţile specifice din mediul online. Aşadar, veţi putea urmări telenovela/meciul/emisiunea preferată în timp ce vă verificaţi mail-ul sau contul de Facebook. Încă nu se ştie data la care vor sosi şi în România, dar un lucru e sigur: preţul destul de ridicat. În ordinea diagonalelor, noile ” jucării” de la Sony vor costa între 600 şi 1.400 de dolari.

 

Detalii pe Playtech.ro

0 comentariu

Miky 08-10-2010 - 11:59

te face regele tronului din baie mey Gutzache! Gutza & WC (with Cotnari)

purpuriu 08-10-2010 - 12:13

de vinul asta cu traditie. Cum un patron de podgorie care isi branduieste produsul „Nobletea vinului” comanda asa ceva? Inteleg ca reclama e sufletul comertului, dar pana unde? Inca o data, pacat, mare pacat, caci la Cotnari sunt cele mai multe vinuri autohtone.

Gutza Taren Putza 08-10-2010 - 12:20

Ce conteaza reclama, ma? Conteaza lichidu ca sa se duca pe git in jos precum cascada Niagara. Ma kk pe reclamele lui Gutza si pe freza lui de garoi. Pe mine ma intereseste licoarea ca sa-mi stinga setea (vreo trei vedre pe zi!). Te-ai prins? Hai ca aveti citeva „bucatele” in redactie de nu se poate. Merge o orgie acolo dupa terminarea orelor cind cladirea e parasita. Mai ales pe bruneta aia cu parul lung si toace inalte. Dupa doua stecle sa vezi ce dansuri din buric la pelea goala o sa-ti faca. Si sa vezi ce-o sa ma mai iubesti!

Rasputin 09-10-2010 - 05:02

…poate crede că maneliştii sunt băutori de vin. Ăia beau „vizichi”…
Cu asemenea reclamă păcat de vin.
E ca şi cum s-ar fi pişat în butoiul cu vin.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult