Acasa Stiinta-ITIT Nou update la Snow Leopard

Nou update la Snow Leopard

scris de Ziua Veche
3 afisari

Apple a creeat un nou update, al treilea, pentru ultimul sau sistem de operare lansat, MAC OS X 10.6 Snow Leopard. Noul pachet include foarte multe imbunatatiri ale sistemului. Ultima actualizare, din noiembrie anul trecut, a inregistrat peste 150 de bug-uri.


Printre remedieri se numara: imbunatatirea fiabilitatii si compatibilitatea QuickTime X, compatibilitate mai buna cu aplicatiile ce folosesc Open GL, culorile la filmele HD ce ruleaza in iMovie, imbunatatiri la fiabilitatea in imprimare si multe altele. Apple recomanda tuturor utilizatorilor acestui sistem de operare sa instaleze update-ul. Acesta se gaseste in 2 versiuni in functie de ceea ce folosesc utilizatorii: http://support.apple.com/kb/DL1020 si http://support.apple.com/kb/DL1019. De asemenea, au mai fost lansate si actualizari pentru MAC OS X 10.5 Leopard disponibile aici http://support.apple.com/kb/DL1021 si aici http://support.apple.com/kb/DL1022.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult