Acasa Stiinta-ITIT Noutati Asus la CeBIT

Noutati Asus la CeBIT

scris de Ziua Veche
1 afisari

.In cadrul CeBit de la Hanovra mai toate companiile cunoscute din IT vin cu noi produse. Asus a prezentat, de asemenea, printre multe altele, cea de-a patra generatie Eee PC – o colectie care implementeaza un design nou si facilitati diverse pentru a raspunde solicitarilor diferitelor tipuri de utilizatori. Printre noile modele se numara si un notebook premium construit din aluminiu, primul de acest tip din seria Eee PC. De altfel, a prezentat si e-reader-ul subtire DR-900, cu ecran de 9 inci, conectivitate Wi-Fi sau, optional, 3G. Dispozitivul reda paginile virtuale asemenea celor de hartie, imbunatatind confortul lecturii. Bateria lui DR-900 are o autonomie incredibil de mare, permitand cititorilor sa parcurga de-a lungul unui singur ciclu de incarcare peste 10.000 de pagini sau echivalentul a 20 de romane a cate 400 de pagini. Mai mult, Asus a solutionat problema sunetului la laptopuri. Aadar, a venit cu tehnologia SonicMaster, fiind dezvoltata in colaborare cu Bang & Olufsen ICEpower, marcand atingerea unui nou nivel de performante audio oferite de catre un portabil.

0 comentariu

Valah 30-09-2010 - 12:32

Felicirari acestor militari , care au curajul sa faca asa ceva, bravo fratilor, Basarabia este o lacrima pe obrazul Romaniei, suntem alaturi de fratii nostri de peste Prut.Traiasca Romania Mare!

ioan 01-10-2010 - 06:28

Basarabie Romana,
Hai sa dam mana cu mana
Sa-ti aducem petitor
Mandrul nostru Tricolor!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult