Acasa Stiinta-ITIT NVIDIA Tegra Zone – Colecţie de argumente pentru Tegra 2 şi 3

NVIDIA Tegra Zone – Colecţie de argumente pentru Tegra 2 şi 3

scris de Doru Dragomir
1 afisari

Nimic nu justifica mai mult achiziţia unui nou telefon sau tabletă cu cele mai proaspete şi mai “nervoase” procesoare, precum o aplicaţie care nu face altceva decât să centralizeze alte aplicaţii foarte pretenţioase. Exact asta a făcut NVIDIA cu al sau Tegra Zone.

Nvidia Tegra Zone Noua aplicaţie, disponibilă gratuit în Android Market, va permite descarea unor versiuni optimizate sau, mai degrabă, prententioase, care necesită o putere de calcul pe care doar Tegra 2 sau viitorul Tegra 3 vor fi capabile să o ofere. Chiar dacă iniţial vorbim doar de o colecţie de jocuri complexe, va fi o experienţă plăcută să arătaţi prietenilor de ce aţi investit atâţia bani în noul smartphone sau dispozitiv de tip tabletă cu ajutorul unui număr impresionant de poligoane ce se vor înghesui pe display-ul portabil.

 Tegra Zone nu va centraliza neapărat conţinut original, care nu va există în altă parte, ci pur şi simplu va pune la un loc aplicaţii pe care, dacă aţi folosi doar Market-ul celor de la Google, aţi fi obligat să le căutaţi ceva mai mult. Construit asemeni unui portal, pentru amatorii de hardware portabil NVIDIA, Tegra Zone este un exemplu bun că hardware-ul performant trebuie ajutat de un pachet cuprinzător de aplicaţii pentru a-şi justifica preţul.

Detalii pe Playtech.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult