Acasa Stiinta-ITIT O nouă compacta de la Canon

O nouă compacta de la Canon

scris de Ziua Veche
3 afisari

Cea mai nouă compactă lansată de Canon, PowerShot S95, se adresează în special acelor entuziaşti ce doresc să poată realiza fotografii în condiţii de iluminare scăzută.


PowerShot S95 include sistemul Canon HS, o combinaţie între un senzor CCD de înaltă sensibilitate, 10 Megapixeli şi puternicul procesor de prelucrare a imaginii DIGIC 4. Controlul manual al setărilor ISO şi controlul balansului de alb în modul Low Light oferă un control eficient asupra fotografiilor efectuate în medii întunecate.

O lentilă Canon f/2.0 completeaza sistemul HS, permiţând intrarea unei cantităţi mai mari de lumină şi folosirea unui timp de expunere redus pentru a surprinde cu fidelitate subiecţii aflaţi în mişcare.

Sistemul de lentile wide-angle de 28 mm asigură un zoom optic de 3,8x, iar Canon Image Stabilizer (IS) contracarează tremurul camerei. De asemenea, Hybrid IS previne apariţia efectului de blur în cazul fotografiilor executate de aproape, atenuând tremurul imaginii indus de cameră în cazul fotografiilor macro.

PowerShot S95 înregistrează filme HD 720p la 24 fps cu sunet stereo. Includerea efectului Miniature în filme adaugă, de asemenea, o nouă dimensiune experienţei video a utilizatorului, permiţând filmarea la o viteză redusă pentru efecte dramatice şi captivante.

Detalii pe Playtech.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult