Acasa Stiinta-ITIT Orange anunţă lansarea iPhone 4 în România pe data de 24 septembrie

Orange anunţă lansarea iPhone 4 în România pe data de 24 septembrie

scris de Ziua Veche
0 afisari

iPhone 4 are funcţia FaceTime, care permite convorbiri video, un nou şi uimitor ecran Retină, cu cea mai mare rezoluţie de până acum integrată într-un telefon mobil, reuşind astfel să redea text, imagini şi videoclipuri foarte clare. iPhone 4 are şi cameră foto de 5 megapixeli cu bliţ LED, cameră video HD, procesor Apple A4, giroscop cu 3 axe şi timp de vorbire de până la 40% mai mare, toate într-un design nou şi frumos din sticlă şi oţel inoxidabil, în cel mai subţire smartphone din lume. iPhone 4 vine însoţit de iOS4 , cea mai nouă versiune a celui mai avansat sistem de operare mobil din lume, care include peste 100 de noi caracteristici. Revoluţionarul App Store oferă acces la peste 200 000 de aplicaţii, inclusiv la noua aplicaţie iMovie creată special pentru iPhone 4.

Suntem încântaţi să lansăm iPhone 4 împreună cu oferte speciale. Credem că va avea un succes la fel de mare ca şi celelalte modele iPhone lansate de Orange în România. Clienţii Orange ce utilizează telefoane de tip smartphone beneficiază de servicii de asistenţă excepţionale, cum ar fi  transfer de continut, training de utilizare sau setarea telefonului în Orange shops şi în Care Centers, prin apel direct la linia Smartphone Expert (408) sau pe site-ul www.orange.ro/asistenta.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Business to Consumer la Orange România.

Orange România a dezvoltat o reţea broadband extinsă care acoperă peste 1000 de localităţi cu servicii 3G şi peste 100 de oraşe cu servicii 3G+ ce permit rate de transfer cu viteze de până la 14,4 Mbps.

iPhone 4 va fi disponibil din 24 septembrie,  în magazinul online Orange (ora 00:00) şi în magazinele Orange selectate. Pentru informaţii despre oferta comercială şi lista magazinelor, vizitaţi www.orange.ro/iphone începând cu 24 septembrie, ora 00:00.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult