Acasa Stiinta-ITIT (P) E-mailing marketing in dezbatere la Online MeetUp

(P) E-mailing marketing in dezbatere la Online MeetUp

scris de Ziua Veche
0 afisari

Orange Romania, in parteneriat cu IAB Romania organizeaza o noua editie a evenimentului Online MeetUp miercuri, 21 iulie, de la ora 19:00, la Orange concept store. Invitatul special impreuna cu participantii vor analiza in ce masura o companie isi poate imbunatati relatia cu clientii prin e-mailing marketing, care presupune impartirea publicului-tinta pe categorii, in functie de interese si context, plus comunicarea diferentiata cu fiecare segment in parte, integrand inclusiv activitati precum publicitatea online sau social media.

Mike Teasdale, Consultant la Econsultancy si Managing Director la Harvest Digital, va prezenta, in calitate de invitat special, cum o companie isi poate construi un program eficient de e-mailing marketing, cum poate formula un mesaj relevant pentru publicul-tinta si care sunt avantajele si provocarile unei astfel de campanii.

 Cei care doresc sa participe la eveniment trebuie sa solicite o invitatie pe blogul Online MeetUp, www.orange.ro/meetup

 Online MeetUp este un eveniment marca Orange in care invitatii dezbat teme de actualitate si de interes pentru mediul online romanesc si isi impartasesc experientele cu specialistii din domeniu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult