Acasa Stiinta-ITIT Panasonic lansează TV-uri portabile controlate prin gesturi

Panasonic lansează TV-uri portabile controlate prin gesturi

scris de Luminița Nițoiu
2 afisari

 Controlul prin gesturi pare să devină noua tendinţă în materie de electronice. Adevărul e că, după un an întreg de 3D, parcă se simţea nevoia unei noi funcţii care să atragă publicul cumpărător, iar companiile de IT, se ştie, au resurse nelimitate când vine vorba de inovaţii.

Panasonic Viera HV300 si HV200

Panasonic Viera HV300 si HV200

 Panasonic tocmai a anunţat televizorul portabil Viera DMP-HV200, care poate fi controlat prin gesturi. Momentan, a fost anunţat doar pentru Japonia, iar dacă va ajunge şi pe meleagurile noastre, nu îl aşteptăm înaintea verii, având în vedere că în Japonia va apărea din luna martie.

 Pentru aproximativ 600 de dolari, ecranul LCD de 10 inci şi rezoluţie de 1024 x 600 nu se lasă atins şi nici controlat prin telecomandă. Are o baterie opţională pentru circa 3,5 ore de funcţionare, WiFi 802.11n, suport cârd-uri SDXC şi cablu USB. Are o greutate de 1,2 kg, iar dimensiunile sunt de 260mm x 208mm x 122mm.

 Dacă se doreşte şi o ieşire HDMI, există şi variantă DMB-BV300, ce-i drept mai scumpă, pe la 1.000 de dolari, dar cu magia unui player Blu-ray încorporat şi unde mai puneţi şi o jumătate de oră în plus de funcţionare a bateriei. Modelul acesta are o greutate de 1,7 kg şi dimensiuni de 60mm x 199.5mm x 55mm.

 Oricum, în pachet este inclusă şi o telecomandă, pentru că raza de acţiune touchless nu depăşeşte… 10 cm.

Detalii pe Playtech.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult