Acasa Stiinta-ITIT Panasonic Lumix DMC-G3 – un alt fel de Micro Four Thirds

Panasonic Lumix DMC-G3 – un alt fel de Micro Four Thirds

scris de Doru Dragomir
82 afisari

Chiar  dacă nu a trecut foarte mult de la G2, acum Panasonic s-a reîmprospătat seria G din linia de foto digitale Lumix cu un nou membru, G3.
Pe lângă adoptarea unui senzor de 16 MP cu suport pentru filmare AVCHD 1080p cu sunet stereo, noul G3 are în comun cu fratele mai bătrân doar câteva linii de design, atât. Vine cu o viteză de captură în mod rafală de 4FPS-uri, un ecran de 3 inci rabatabil în orice direcţie, sensibil la atingere şi, nu în ultimul rând, un ansamblu de funcţii rupte parcă dintr-un smartphone.

Panasonic Lumix G3

Touch to focus vă permite să atingeţi elementul din cadru pe care îl doriţi focusat, iar dacă vreţi să ajustaţi semi-automat expunerea, balansul de alb şi profunzimea sunt suficiente să ştergeti ecranul cu degetul într-o direcţie sau alta – slide. La capitolul greutate comparată cu doar 334 grame, G3 a câştigat un avans de aproximativ 10% faţă de G2.
Lumix G3 va apărea în iunie la un preţ de aproximativ 700 $, în nu mai puţin de patru variaţii de culoare: negru, argintiu, roz şi vişiniu. Legat de calitatea conţinutului generat al acestui model, vom putea spune mai multe când acesta va fi disponibil, preferabil şi în ţara noastră.

Detalii pe Playtech.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult