Acasa Stiinta-ITIT Panasonic România a lansat concurs 3D

Panasonic România a lansat concurs 3D

scris de Ziua Veche
1 afisari

Un review despre sistemul 3D Full HD Panasonic poate aduce autorului o plasmă 3D Full HD în valoare de aproximativ 10.000. Acesta este premiul oferit de Panasonic România participantului cu cel mai votat review în cadrul concursului “Panasonic=3D”. Noua plasmă 3D Full HD, lansată de doar câteva luni la noi în ţară, poate fi câştigată dacă autorul articolului îşi convinge prietenii să îl voteze pe site-ul Viera.ro.

Concursul “Panasonic=3D” se va desfăşura în perioada 1 iulie 2010 – 20 august 2010. Primul pas pe care trebuie să-l realizeze persoanele care doresc să câştige o plasmă NeoPDP Viera VT20 constă în realizarea unui cont de utilizator pe website-ul campaniei. Etapa a doua este marcată de perioada 18 iulie – 3 august, în care persoanele înregistrate în concursul “Panasonic=3D” trebuie să îşi posteze review-ul personal pe site. Lupta pentru câştigarea marelui premiu şi a celor 150 de invitaţii la film se va desfăşura între 3 – 20 august, iar câştigătorul plasmei va fi declarat concurentul care a obţinut cel mai mare număr de voturi pe parcursul concursului.

Concursul “Panasonic=3D” face parte din campania desfăşurată de către Panasonic România în mediul online pentru televizorul NeoPDP Viera VT20.

Până în momentul de faţă, Panasonic a vândut tot stocul iniţial de televizoare 3D şi estimează că în acest an va avea o cotă de piaţă de 30% din segmentul televizoarelor 3D. 

Detalii pe Playtech.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult