Acasa Stiinta-ITIT PayPal acuză Google de furt

PayPal acuză Google de furt

scris de A.P.
2 afisari

PayPal dă în judecată gigantul de căutare pe internet Google, pe care îl acuză că ar fi furat  tehnologia pentru a transforma smartphone-uri în portofele digitale.

PayPalPayPal a dat în judecată Google la câteva ore după ce motorul de căutare pe internet a dezvăluit planurile sale de a permite oamenilor să plătească cumpărăturile cu telefonul mobil.

PayPal susţine, potrivit RRA, că Google a obţinut secrete comerciale de la Osama Bedier, un fost director executiv PayPal, care este acum vicepreşedinte Google la departamentul de plăţi.

Osama Bedier a fost angajat de Google în luna ianuarie a acestui an.

Google a anunţat că intenţionează să lanseze sistemul său în SUA în timpul verii şi pl[nuie;te să ofere serviciul pe telefoanele mobile care folosesc sistemul de operare Android.

Sistemul de plăţi PayPal, care este deţinut de eBay, site de licitaţii online, susţine în procesul său că Osama Bedier a fost în negocieri cu Google pentru un loc de muncă, în acelaşi timp în care conducea negocierile din partea PayPal pentru a face o opţiune de plată pentru Android.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult