Acasa Stiinta-ITIT Planuri Apple pentru 2013 – Lansarea unui iPhone ieftin

Planuri Apple pentru 2013 – Lansarea unui iPhone ieftin

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Apple şi-a exprimat interesul ca în a doua parte a 2013 să lanseze o versiune mult mai ieftină a iPhone, destinată exclusiv Chinei şi pieţelor emergente.

Planuri Apple pentru 2013 – Lansarea unui iPhone ieftin

Noul iPhone ar avea un ecran mai mare, un design modificat şi va fi mult mai ieftin faţă de actualul smartphone al companiei, potrivit declaraţiilor unor surse din lanţul de furnizori ai Apple pentru Digitimes, prezentate de portalul CNET. Cu toate acestea există scepticism din punctul de vedere al preţului acestuia, deoarece va avea un ecran mai mare decât iPhone 5, iar ieftinirea nu prea ar avea sens.

De o altă părere se află analistul firmei Jefferies, Peter Misek, care a afirmat recent că un iPhone low-cost ar putea fi lansat în acest an la preţul de 200-250 de dolari, însă Apple nu a luat o deczie finală, întrucât compania este îngrijorată de marja de profit a noilor produse. Posibilitatea unui iPhone mai ieftin a mai fost vehiculată în trecut. Potrivit mediafax, săptămâna trecută, Neil Mawston, analist la Strategy Analytics, a afirmat că Apple ar putea lansa în următorii trei ani un iPhone Mini, pentru a obţine acces la milioane de posibili clienţi care nu-şi permit un iPhone în prezent.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult