Acasa Stiinta-ITIT Playtech.ro oferă fanilor primul eveniment de gaming 3D din România

Playtech.ro oferă fanilor primul eveniment de gaming 3D din România

scris de Ziua Veche
53 Afisari

Un 3D la vremea lui face cat zece… jocuri jucate pe un monitor de 15 inci. Pentru că nivelul atins în prezent de tehnologiile 3D poate oferi, în sfârșit, o experiență absolut memorabilă oricărui utilizator. Iar primii beneficiari pe deplin ai acestor tehnologii sunt, ca și in cazul atâtor altor tehnologii revoluționare, gamerii. Și asta pentru că foarte multe dintre jocurile cele mai populare sunt în mod nativ compatibile cu tehnologiile 3D, așa că nimic nu îi împiedică pe gameri să descopere sau redescopere universul fascinant căruia i-au dedicat atâtea ore.
Dacă filmele 3D sau transmisiile TV în 3D se lasă încă așteptate, jocurile în 3D sunt deja o realitate, de ani buni. Așa că, dacă vrei să vezi la ce nivel a evoluat tehnologia 3D față de ce era acum câțiva ani, pe vremea monitoarelor analogice, sau pur si simplu vrei să o descoperi pentru prima oară,

 

Playtech.ro îți oferă șansa unei experiențe 3D la cel mai ridicat nivel disponibil în acest moment, cu ocazia primului eveniment de tehnologie 3D cu aplicare în gaming din România.

PlayFest 2010 are ca scop interacţiunea şi familiarizarea utilizatorilor cu tehnologia 3D high-end. Gamerii, şi nu numai ei, vor avea ocazia de a testa ei înşişi, în 3D, titluri de succes lansate anul acesta, în frunte cu mult aşteptatul Call of Duty: Black Ops.

Evenimentul va începe cu o competiţie în reţea, pe platforma PC, însă va exista şi posibilitatea testării jocului pe console (PlayStation 3 şi Xbox 360). Câştigătorii competiţiei de gaming vor primi jocurile video ca premiu, precum şi alte surprize rezervate în timpul evenimentului. Distracţia va continua sub forma unei petreceri, cu tombole şi premii diverse, accesibile pentru toată lumea prezentă la eveniment.

Accesul la eveniment va avea loc pe baza înscrierilor pe site-ul evenimentului, Playfest.Playtech.ro. Evenimentul este programat pentru data de 26 noiembrie 2010, la clubul Le Studio – R2 (Regie) din Bucureşti.

0 comentariu

Observator 10-10-2010 - 00:06

Economiile marilor „tari” ale lumii se sprijina pe furt si scalvagie. Producem la preturi mici folosindu-ne de mina de lucru din tari rebele, inapoiate si subjugate, iar marfurile vin inapoi si le vinedm celor care au ramas fara slujbe pentru ca slujbele lor le-am exportat in tarile unde am introdus sclavagismul economic capitalist. Cu ce sa cumperi ceea ce nu ai produs cind nu ai loc de munca? Ce sa faci cu un loc de munca la McDonald platit cu 6,50 dolari pe ora? Poti sa cumperi marfurile produse in Polinesia, pe care le produceai tu? Nici vorba. Atunci ce fac ordinarii de „asa zisi” investitori? Scad (cica) preturile! On Sale, on sale, on sale ! 45%, 50%, 70%, 80% !!! Cumparati, cumparati, cumprati ca sa scoateti tara din recesiune. Futu-va muma-n cur de scirbe ordinare. Sa va cumpram junkurile voastre scirbosilor la pretul de 50 de dolari, produs cu 50 de centi in Polinesia, baga-mi-as p..a in gura voastra de scirbe ordinare (si al celor ca alarmar la fel).

Gata, scirbelor ordinare, v-a venit sfirsitul. Lumea s-a desteptat. Fantoma lui ceausescu care cerea egalitate in comertul mondial a venit. Nu mai puteti produce pe umerii sclavilor marfa de contrabanda cu care sa va inmultiti aconturile voastre pentru ca, cu banii pe care-i obtineti sa va curvasariti la Las Vegas futind curve nonstop si bind vinri la 25 de mii de dolari stica, caca-m-as in gura voastra de scirbe ordinare. V-a venit timpul. Economia mondiala va cadea. Ne indreptam spre Adevar si dreptate. Scirbele imbuibate si perverse vor lua morcovul in cur si vor muri cu el in cele mai scirboase dureri. Or, cu ultimele lor puteri vor naste un al treilea razvoi mondial ca sa iasa din incurcatura. Si pina la urma asta de ne va paste, futu-i in giti pe mama lor de ordinari.

oblioo 10-10-2010 - 15:57

In cultura in care evreii au devenit puterea dominatoare exista o UNITATE DE CREDINTA, independenta de notiunea de teritoriu sau Patrie.
Nu exista loc in Lumea Credintei Crestine, cu Monarhia, pietatea si economia ei agrara, pentru evreul dezradacinat, cu Talmudul lui, banii lui, cinismul lui si Etica lui Dubla, una pentru evrei si alta pentru neevrei. Intre membrii culturii europene si evreu, care traia in si pe seama acestei culturi si la care nu a contribuit cu nimic, in afara de proliferarea studiilor yeshiva in universitati, s-a nascut in mod natural o URA reciproca.

Eveul a taiat frunze la caini in ghetoul lui, ca rezultat al autoizolarii sale fata de cultura si societatea Europei crestine. Sentimentul general in Evul Religios crestin, pana la revolutia franceza, a fost ca evreul este un „Ucigas de Crist” si nu se putea avea incredere in el. Nu exista nicio conexiune intre evreu si imprejurimile crestinatatii in care traia. Dar o data cu aparitia „democratiei” creata de evrei prin infiltrarea lojelor masonice si care a reprezentat un instrument al Politicii sale de Razbunare, un val de entuziasm a cuprins lumea evreiasca.

Napoleaon a dat evreimii drepturi civile depline si evreii au inceput marsul lor de acaparare a puterii in domeniile finantelor, comertului, diplomatiei, educatiei, scrisului, in politica si in presa, ramanand un ORGANISM INCHIS in interiorul unuia deschis, fiind STAT IN STAT.

In timp ce crestinii aplicau masura MERITULUI, evreii isi alegeau asociatii si subordonatii folosint masura SUPUNERII fata de Cultura-Statul-Natiunea-Rasa evreiasca, folosind ca instument si Societatile Secrete cu extindere orizontala in toata Europa.

La sfarsitul secolului 19 evreul reusise deja sa acapareze fraiele puterii in lumea crestina si in fiecare tara crestina a impus politici care sa asigure SUPREMATIA evreiasca asupra crestinilor.

oblioo 10-10-2010 - 16:41

Temandu-se pentru existenta tarii lor crestine, Tarii Rusiei au luptat impotriva fortelor revolutionare evreiesti. Si in Franta nobilimea latifundiara isi dorea revenirea Monarhiei.

Si in Germania intregul popor a sprijinit distrugerea Republicii Evreiesti de la Weimar, dar din pacate poporul german a fost umilit prin pierderea razboiului si condamnarea continua de catre evrei a rasei lor, dupa al doilea razboi mondial.

Dupa razboi evreii si-au inzecit eforturile in promovarea putreziciunii sociale in lumea crestina, fiind pe deplin constienti in valoarea acestei putreziciuni pentru mentinerea SUPREMATIEI EVREIESTI.

Putrezirea vietii sociale in lumea crestina nu s-a intamplat de la sine ci a fost planificata, implementata cu insistenta, raspandita in toate straturile sociale, in conformitate cu cerintele Protocoalelor Inteleptilor Sionului. Aceasta subminare neintrerupta a crestinatatii continua si astazi.

Instrumentele de asalt impotriva lumii crestine sunt armele propagandei: presa, televiziunea, cinematografia si sistemul de educatie. Elementul principal in acest mecanism propagandistic este cinematografia. De la sediul lui central din Hollywood, evreaul revarsa tone si tone de perversitate si perversiune, pentru a degrada si degenera tineretul Americii si al intregii lumi crestine.

Filmele predica un mesaj de distrugere al normelor vietii normale de familie si sexuale, lauda eroul principal instrainat si mereu in cautarea placerii hedonistice, isi bat joc de notiunile de patriotism si identitate nationala. Evreii au reusit sa fragmenteze societatea in milioane si milioane de fire de nisip, fiecare membru fiind lipsit de un sens al vietii si fiind lipsit de orice permanenta.

oblioo 10-10-2010 - 17:57

Nu numai crestinul ca individ este victima a evreului, dar familia si Rasa Alba se dizolva oriunde ajunge Propaganda lui.

Divortul inlocuieste mariajul, avortul inlocuieste nasterea, casa ramane doar cu o functiune utilitara, iar familia campul de batalie al competitiei dintre barbat si femeie. Promovand erotismul ca scop in sine, evreul de la Hollywood submineaza in mod deliberat Perpetuarea Rasei Albe, isi bate joc de Istoria ei si ii distruge Destinul.

Victimele dezintegrate isi rup legaturile Organice si Istorice cu Sensul Maret si Suprapersonal al Vietii, inceteaza sa mai fie productivi, isi pierd Vointa pentru Putere si isi pierd Vointa de a se Perpetua.

Traind printre aceste ruine produse de evrei, albul crestin ca victima inceteaza sa mai aiba abilitatea de a crede in ceva nobil si de viitor. Evreul si-a atins scopul sau de a distruge civilizatia crestina dar, in acelasi timp, el traieste intr-un organism inchis, imun la distrugerea provocata de catre el.

Este posibil ca un alt „organism”, imun la puterea de distrugere a evreului, sa isi faca aparitia si sa se opuna SUPREMATIEI EVREIESTI ?

Intotdeauna m-am intrebat care este identitatea lui ADOLFO. Sa fie Gerhard Schroeder, Vladimir Putin, Jacques Chirac. Sau poate identitatea lui nu ne este inca cunoscuta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult