Acasa Stiinta-ITIT Playtech.ro ofera fanilor primul eveniment de gaming 3D din Romania

Playtech.ro ofera fanilor primul eveniment de gaming 3D din Romania

scris de Ziua Veche
1 afisari

Un 3D la vremea lui face cat zece… jocuri jucate pe un monitor de 15 inci. Pentru că nivelul atins în prezent de tehnologiile 3D poate oferi, în sfârŞit, o experienţă absolut memorabilă oricărui utilizator.

 Iar primii beneficiari pe deplin ai acestor tehnologii sunt, ca Şi in cazul atâtor altor tehnologii revoluţionare, gamerii. Şi asta pentru că foarte multe dintre jocurile cele mai populare sunt în mod nativ compatibile cu tehnologiile 3D, aŞa că nimic nu îi împiedică pe gameri să descopere sau redescopere universul fascinant căruia i-au dedicat atâtea ore.

Dacă filmele 3D sau transmisiile TV în 3D se lasă încă aŞteptate, jocurile în 3D sunt deja o realitate, de ani buni. AŞa că, dacă vrei să vezi la ce nivel a evoluat tehnologia 3D faţă de ce era acum câţiva ani, pe vremea monitoarelor analogice, sau pur si simplu vrei să o descoperi pentru prima oară, Playtech.ro îţi oferă Şansa unei experienţe 3D la cel mai ridicat nivel disponibil în acest moment, cu ocazia primului eveniment de tehnologie 3D cu aplicare în gaming din România.

PlayFest 2010 are ca scop interacţiunea şi familiarizarea utilizatorilor cu tehnologia 3D high-end. Gamerii, si nu numai ei, vor avea ocazia de a testa ei înşişi, în 3D, titluri de succes lansate anul acesta, in frunte cu mult aşteptatul Call of Duty: Black Ops.

Evenimentul va începe cu o competiţie în reţea, pe platforma PC, însă va exista şi posibilitatea testării jocului pe console (PlayStation 3 şi Xbox 360). Câştigătorii competiţiei de gaming vor primi jocurile video ca premiu, precum şi alte suprize rezervate în timpul evenimentului. Distracţia va continua sub forma unei petreceri, cu tombole şi premii diverse, accesibile pentru toată lumea prezentă la eveniment.

Accesul la eveniment va avea loc pe baza inscrierilor pe site-ul evenimentului, Playfest.Playtech.ro. Evenimentul este programat pentru data de 26 noiembrie 2010, la clubul Le Studio – R2 (Regie) din Bucureşti.

0 comentariu

mielu 10-10-2010 - 10:55

De ce E-ON si Gaz de France nu investesc in productie si in inovatie? Au facut chestia asta? alo, ANRE!!!! Cum draq sa cresti preturile , sa le aliniezi ca in vest dar forta de munca sa fie platita ca la Dabuleni? E-on si Gaz de France au cumparat un monopol pe anumite zone. Au platit un pret(oarecum infim raportat la valoarea afacerii). Investitia asta se poate recupera dar pe termen mediu si lung. E o idee cu care „investitorii” gen E-on si Gaz de France ar trebui sa se obisnuiasca!

Vigi 10-10-2010 - 23:05

Daca 5% pe luna reprezinta 2 lei in plus pe familie, atunci, pana acum se platea de catre o familie 2×20=40 lei (100 %)! Ar fi interesant daca respectivul poate sa furnizeze o statistica care sa arate cate familii plateau, pe timp de iarna, doar 40 de lei pentru gaz daca are si o centrala termica de apartament!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult