Acasa Stiinta-ITIT Play station 2 în 150 milioane exemplare

Play station 2 în 150 milioane exemplare

scris de Z.V.
2 afisari

Grupul japonez Sony Computer Entertainment a anunţat luni că a vândut 150 de milioane de console de jocuri video PlayStation 2 (PS2) la nivel mondial, de la lansarea pe piaţă a produsului în luna martie 2000, transmite Agerpres.

play station 2Într-un comunicat de presă, Sony a mai adăugat că până la data de 31 ianuarie 2011 la nivel mondial au fost vândute de asemenea 1,52 miliarde jocuri video pentru PS2, ceea ce înseamnă că un proprietar de PS2 a cumpărat, în medie, zece jocuri pentru consola sa. În total, 10.828 jocuri pentru PS2 au fost lansate până acum.

Modelul PS2, care a concurat cu produse precum Xbox de la Microsoft sau Dreamcast de la Sega, a fost urmat de alte modele precum PlayStation Portable (PSP), lansată în 2005, şi PlayStation 3, comercializată de la finele lui 2006. La finele lunii trecute Sony Corp a anunţat lansarea unei noi console de jocuri video, denumită Next Generation Portable (NGP), compatibilă cu reţele de telefonie mobilă 3G.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult