Acasa Stiinta-ITIT Pleaca si Dell din China?

Pleaca si Dell din China?

scris de Ziua Veche
2 afisari

Dupa Google se pare ca inca o companie mare se pregateste sa isi inchida birourile din China, cel putin asa sustine prim ministrul indian Manmohan Singh. Acesta a declarat ca Dell vrea sa se mute intr-o zona cu un climat mai sigur privind securitatea sistemului juridic.


Daca aceasta companie pleaca, China ar pierde 25 miliarde de dolari. Pana la aceasta ora declaratiile prim ministrului indian nu au fost confirmate si de reprezentantii Dell. „In aceasta dimineata m-am intalnit pe presedintele Dell Corporation. El ar dori sa se mute intr-un mediu mai sigur cu climat favorabil intreprinderii privind securitatea sistemului juridic. Deci, cred ca acesta (n.r. – industria hardware) este un domeniu in care exista oportunitati imense. Solicit Comisiei de Planificare sa se concentreze pe dezvoltarea de hardware si componente din industria calculatoarelor”, a afirmat Manmohan Singh, potrivit geek.com. Dell are deja o afacere in crestere in India. Michael Dell a comentat, recent, ca afacerea lor din India este in crestere cu 100%. „Crestem mai repede decat piata, care este in crestere mai mica de 100%. Vedem oportunitati enorme de crestere din India„, a afirmat Dell.

0 comentariu

rusu 01-10-2010 - 11:17

Este incredibil cat tupeu poate sa aiba acest mafiot de la FNI

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult