Acasa Stiinta-ITIT Politia bulgara inchide 4 servere ilegale de download

Politia bulgara inchide 4 servere ilegale de download

scris de Ziua Veche
1 afisari

Politia bulgara a inchis patru site-uri populare de descarcare ilegala, in cea mai ampla actiune impotriva pirateriei pe internet, a anuntat Federatia Internationala a Industriei Fonografice (IFPI) conform Agerpres. Aceste site-uri – nanoser.net, rapidadd.com, 4storing.com şi afasta.com – au facut obiectul unor anchete timp de mai multe luni inainte de a fi inchise sub prezumtia de distribuire ilegala de carti, filme, jocuri, muzica şi softuri pe scara larga, se arata intr-un comunicat al IFPI.
„Serverele continând peste 120 de teraocteti de continut ilegal, echivalentul a 200.000 de CD-uri au fost confiscate de politie la sfârşitul lunii iulie”, a precizat IFPI. Asociatia bulgara a producatorilor de muzica (BAMP) a salutat interventia. „Amploarea acestei operatiuni, cantitatea de continut piratat confiscata şi beneficiul financiar enorm pe care l-au retras infractorii implicati arata in ce masura pirateria este o problema in Bulgaria”, a declarat directoarea executiva a BAMP, citata de IFPI. Bulgaria este tara din Europa unde veniturile din muzica comercializata legal sunt cele mai scazute, rata pirateriei fiind estimata la 100%, a precizat IFPI.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult