Acasa Stiinta-ITIT Posturile TV in format 3D in Romania

Posturile TV in format 3D in Romania

scris de Ziua Veche
4 afisari

Televizoarele Samsung care convertesc imaginea 2D in 3D ajung, in scurt timp, si in Romania. Gama LED HDTV 3D pentru 2010 include seriile 7000 si 8000. Promotiile de lansare vor include doua perechi de ochelari 3D activi ce vor fi oferite cumparatorilor de televizoare LED 3D.


Conversia 2D catre 3D este o tehnologie care estimeaza adancimea profunzimii analizand perspectiva fiecarui obiect care se axeaza pe nivelul de focalizare al imaginilor 2D si care creaza imagini stereoscopice binoculare bazate pe informatiile despre profunzime. Tehnologia consta in parcurgerea a patru pasi: pre-procesarea imaginilor, estimarea profunzimii, post-procesarea informatiilor despre profunzime si crearea imaginilor stereoscopice binoculare. De asemenea, tehnologia detecteaza automat ariile pe care utilizatorii le privesc cu atentie pentru a oferi efecte 3D mai naturale in timp real. “Primul procesor 3D Hyper Real incorporat este optimizat pentru a permite compatibilitatea cu mai multe formate 3D, dar si conversia in timp real de la 2 D la 3D. Tehnologia poate fi aplicata la orice tip de imagine 2D. Mai mult, utilizatorii pot ajusta gradul efectelor 3D dupa preferinta, din meniul televizorului. De asemenea, orice continut 3D poate fi transformat si vizualizat oricand in format 2D normal”, a declarat Raul Filip, AV Division Manager.

 

 

0 comentariu

Viorica Ianc 04-10-2010 - 05:22

Peste intaltaminte pentru a anu aluneca…

Lucru asta, bunica mea il folosea de mult!
Ea a murit in 1977.
Multi romani putea lua „Nobel”…si au
ramas anonimi. Sau au fost impiedicati.
Nu-i asa ?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult