Acasa Stiinta-ITIT Primul notebook 3D de la Lenovo: IdeaPad Y560d

Primul notebook 3D de la Lenovo: IdeaPad Y560d

scris de Ziua Veche
0 afisari

Cum 2010 e anul 3D, nu puteau lipsi lansarile de produse compatibile cu aceasta tehnologie pe segmentul laptopurilor. Cei de la Lenovo vor intra hotarat in zona 3D probabil la toamna, asa cum am scris, insa pana atunci nimic nu ii impiedica sa tatoneze terenul. Pentru moment, compania si-a imbunatatit notebook-ul Lenovo IdeaPad Y560, transformandu-l in IdeaPad Y560d. In felul acesta este prezenta la apelul 3D si nu pe bani putini.

Pe langa faptul ca va putea reda fara probleme continut 3D, datorita ecranului HD wide (16:9) cu diagonala de 15,6-inch (1366×768), configuratia cea mai puternica include procesor Core i7 (cu Turbo Boost Technology7), chip video ATI Radeon HD5730 1GB si HDD de 750GB. Si pretul va urca pe masura daca iti doresti o experienta 3D pe Y560d, mai ales daca tinem cont de faptul ca modelul de pornire are un pret de 1.200$ si include doar un procesor decent Core i3, o placa video integrata de la Intel si o capacitate de stocare pe hard drive de doar 250GB, fara a avea aptitudini 3D.

 

IdeaPad Y560d va fi disponibil incepand cu sfarsitul acestei luni.

Un lucru este clar: segmentul notebook-urilor 3D este de abia la inceput. Si de accea preturile sunt destul de ridicate. Dar in timp tehnologia va fi inclusa in fiecare dispozitiv portabil, iar continutul 3D nu va mai fi o raritate. Vom vedea cat de repede va lua amploare acest fenomen.

Detalii pe www.playtech.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS