Acasa Stiinta-ITIT Project Natal are nume oficial: Kinect

Project Natal are nume oficial: Kinect

scris de Ziua Veche
3 afisari

Project Natal are in sfarsit un nume oficial, dat de Microsoft: Kinect. Si, potrivit zvonurilor, Kinect va fi disponibil pe rafturile magazinelor (virtuale sau nu) pana la sfarsitul anului, la un pret de aproximativ 150$.

Dupa cum se poate observa, designul dispozitivului periferic de control al miscarilor este in concordanta cu cel al noii console Xbox 360 Slim pe care am vazut-o in ultima perioada in diferite reclame [vezi mai jos] si care va fi prezentata la E3, cel mai probabil.

La lansarea sistemului vor fi deja disponibile si aproximativ 12 jocuri, iar printre primele va fi… Kinect Stars Wars! Al celor de la Lucasarts. Alte jocuri vor fi “Kinectimals” (pet-training), Kinect Sports (box, bowling, volei de plaja, fotbal, tenis de masa), Kinect Adventures (rafting si curse cu obstacole) si Dance Central. Surprinzator sau nu, veti observa ca sunt aproape aceleasi jocuri ca pentru Wii.

E3 (Electronic Entertainment Expo) se va desfasura in perioada 15-17  iunie 2010, la Los Angeles.

Mai multe amanunte pe www.playtech.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult